Ρομαό: «Καλή η εμπειρία του Ολυμπιακού»

Ο Αλεξί Ρομαό τόνισε πως κρατάει τα θετικά από το πέρασμά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ήταν μια καλή εμπειρία για τον ίδιο. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Ρεμς, αποκάλυψε πως ήθελε να παραμείνει στους Πειραιώτες έως το τέλος του συμβολαίου του, ενώ αναφέρθηκε και στη μετεγγραφή του στη Ρεμς.

Αρχικά, ο Ρομαό τόνισε στην εφημερίδα «L’
Equipe»: «Αρχικά ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου μέχρι το 2020, καθώς ένιωθα καλά στην Ελλάδα. Τελικά με προσέγγισε η Ρεμς, το πρότζεκτ που μου παρουσίασε ήταν ενδιαφέρον και αφού το σκέφτηκα, είδα πως μου έλειπε και η οικογένειά μου στη Γαλλία. Επίσης η κατάκτηση του Μουντιάλ έριξε τα φώτα στη Ligue 1. Έτσι δελεάστηκα από τη Ρεμς».

Από την πλευρά του, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού τόνισε για το πέρασμά του από την Ελλάδα: «Ήταν καλή η εμπειρία στον Ολυμπιακό. Τους πρώτους μήνες δεν έπαιζα, έπρεπε να αποδείξω τις δυνατότητές μου και ότι αξίζω μια θέση στην ομάδα, σε ένα ρόστερ 30-35 παικτών. Αν δεν είσαι σε υψηλό επίπεδο, δεν μπορείς να πετύχεις. Δούλεψα σκληρά και καθιερώθηκα. Τα συναισθήματα ήταν έντονα, ο κόσμος είναι φανατικός. Πρέπει να το ζήσεις για να καταλάβεις, τι γίνεται με τα καπνογόνα στα γήπεδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα