Ρονάλντο: Η υπερπολυτελής ζωή στη Μέση Ανατολή

Τον Ιανουάριο του 2023, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντάχθηκε στην Αλ-Νασρ με ελεύθερη μεταγραφή. Το συμβόλαιό του, διάρκειας δυόμιση ετών, αποτιμάται σε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, εξασφαλίζοντας τον υψηλότερο μισθό για επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

O σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου μαζί με τη μακροχρόνια σύντροφό του Χεορχίνα και τα πέντε παιδιά τους, αποχαιρέτησαν το βροχερό Μάντσεστερ και «αγκάλιασαν» την άμμο της Μέσης Ανατολής.


Πριν από τη λύση

του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νοέμβριο του 2022, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του ζούσαν σε ένα πολυτελές σπίτι στο Τσεσάιρ αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών.


Η κατοικία της οικογένειας Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία


Ακόμα δεν έχουν αποκτήσει μόνιμη κατοικία, έτσι αρχικά στεγάζονταν στην πολυτελή σουίτα Kingdom στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Ριάντ, το οποίο φιλοξενεί μπουτίκ σχεδιαστών όπως η Gucci και η Louis Vuitton. Ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου φέρεται να έκλεισε 17 σουίτες στο ξενοδοχείο Kingdom Tower’s Four Seasons για την οικογένεια και τη συνοδεία του.


Οι αυστηροί νόμοι της χώρας, απαγορεύουν συνήθως τα ανύπαντρα ζευγάρια να συμβιώνουν, ωστόσο μια αξιοσημείωτη εξαίρεση έχει γίνει για τον Κριστιάνο και τη Χεορχίνα, υπογραμμίζοντας την επιρροή που έχει ο Ρονάλντο, υπερβαίνοντας τους συνήθεις νομικούς περιορισμούς.


Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας μένει τώρα σε μια ιδιωτική κοινότητα με ασφάλεια όλο το εικοσιτετράωρο. Η εταιρεία Mansionisti δημιούργησε πρόσφατα ένα όραμα χλιδής, αποκλειστικά για την οικογένεια Ρονάλντο, προβλεπόμενη για κατασκευή στη Σαουδική Αραβία.

The Cristiano Ronaldo concept mansion in Saudi Arabia is a work of art

Keywords
Τυχαία Θέματα