Σαμπντόρια-Φιορεντίνα 2-1, οι αλλαγές έφεραν τη νίκη

Σαμπντόρια-Φιορεντίνα 2-1, οι αλλαγές έφεραν τη νίκηgripapΚυρ, 02/14/2021 - 18:11

Οι αλλαγές του Ρανιέρι, Καντρέβα και Κουλιαρέλα, συνδυάστηκαν για το 2-1 που έδωσε τη νίκη στη Σαμπντόρια απέναντι στην Φιορεντίνα, που έμεινε χαμηλά, κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο πρώτο μέρος είχαμε περισσότερα γκολ παρά φάσεις, με τις στημένες μπάλες να παίζουν καθοριστικό ρόλο. Στο 31' μετά από κόρνερ του Ραμίρεζ ο Μπαλντέ πρόλαβε τον Ντραγκόβσκι για το 1-0. 6 λεπτά αργότερα ο Αουντέρο έβγαλε εντυπωσιακά το φάουλ

του Πούλγκαρ, αλλά στο ριμπάουντ καιροφυλακτούσε ο Βλάοβιτς για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερος ο ρυθμός με την Φιορεντίνα να έχει δοκάρι στο 54' με τον Μαρτίνες και δευτερόλεπτα αργότερα μεγάλη ευκαιρία με τον Μποναβεντούρα. Οι αλλαγές του Ρανιέρι πάντως έκριναν το ματς. Στο 68' έβαλε Καντρέβα και Κουαλιαρέλα και 3 λεπτά αργότερα οι δυο τους συνδυάστηκαν για το 2-1, με το 8ο γκολ του 38χρονου επιθετικού.

Μάλιστα η Φιορεντίνα είναι η "αγαπημένη" του ομάδα, αφού εναντίον της έχει βρει δίχτυα 13 φορές περισσότερες από κάθε άλλη στην καριέρα του.

Στο 86' ο Κόλεϊ έβγαλε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μπιράγκι με την Σαμπντόρια να πανηγυρίζει τη νίκη.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sampdoria - Ποδόσφαιρο Fiorentina - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sampdoria ΙΤΑΛΙΑ Οι αλλαγές του Ρανιέρι, Καντρέβα και Κουλιαρέλα, συνδυάστηκαν για το 2-1 που έδωσε τη νίκη στη Σαμπντόρια απέναντι στην Φιορεντίνα, που έμεινε χαμηλά, κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Article publish on Κυρ, 02/14/2021 - 18:11 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα