Σάκκαρη – Γκοφ 0-2: Όλα κρίθηκαν από την γραμμή του σερβίς

Όλα κρίθηκαν στο σερβίς στην Ουάσιγκτον με την Γκοφ να κάνει απίθανα πράγματα και την Μαρία να μην μπορεί να βρει λύσεις χάνοντας σχεδόν όλα της τα πρώτα σερβίς, με την Γκοφ να επικρατεί με 2-0 (6-2/6-3).

Στο πρώτο σετ η Γκοφ μπήκε με το πόδι στο γκάζι κάνοντας μπρέικ και φτάνοντας πολύ γρήγορα στο 3-0. Η Μαρία έψαχνε αντίδραση και την βρήκε μειώνοντας με δύο σερί γκέιμς σε 3-2. Στο 6ο γκέιμ όμως η Μαρία έφτασε μία ανάσα από το να κάνει το 3-3, αλλά δύο δικά της λάθη έδωσαν το γκέιμ στην αντίπαλό της. Αξίζει

να σημειωθεί βέβαια, πως η Γκοφ έδειξε να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της όταν το παιχνίδι διεκόπη για 3 λεπτά περίπου εξαιτίας κάποιου περιστατικού υγεία στην εξέδρα.

Στα δύο επόμενα γκέιμς που πέτχηκαν η Γκοφ κατάφερε να τα κερδίσει, όχι εύκολα, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 6-2.
“Πατώντας” πάνω στο καταπληκτικό σερβίς της και στο ότι είναι ίσως η πιο αθλητική τενίστρια στον κόσμο η Γκοφ έβαλε πολύ δύσκολα στη Σάκκαρη, που κατά διαστήματα έδειξε τον καλό της πρόσωπο. Όμως δεν είχε καθόλου καλό σερβίς πράγμα που σημαίνει ότι δεν κουράζει και δεν ταλαιπωρεί την αντίπαλό της καθόλου.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία μπήκε πολύ δυνατά κάνοντας μπρέικ και παίρνοντας για το δεύτερο γκέιμ κάνοντας το 2-0. Η Γκοφ βρήκε και πάλι το σερβίς της έκανε δύο άσους και μείωσε σε 2-1, ισοφάρισε σε 2-2 και το ματς έγινε ντέρμπι με τη Μαρία να κάνει με μπρέικ το 3-2 και την Γκοφ να απαντά στο 3-3. Η Γκοφ και πάλι πάτησε στο απίθανο σερβίς της και στο ότι η Μαρία αδυνατούσε να κρατήσει το δικό της. Προσπέρασε με 4-3 και δεν φρέναρε ποτέ ξανά επικρατώντας με 6-3 στο γκέιμ και 2-0 στα σετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα