Σάκκαρη: «Δεν σκεφτόμουν καν τα WTA Finals πριν έρθω στην Γουαδαλαχάρα»

Η αλήθεια είναι πως η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά τον αποκλεισμό από το US Open, ωστόσο αυτή η περίοδο έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

«Ειλικρινά, δεν το σκεφτόμουν αυτό. Πριν από αυτή την εβδομάδα δεν ήταν καν ρεαλιστικός στόχος για μένα και δεν το είχα θέσει για στόχο», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη ενόψει του τελικού στη Γουαδαλαχάρα.

«Μπορεί να είμαι το φαβορί από άποψη ranking, όμως για κάποιο λόγο

βρίσκεται στον τελικό. Έχει παίξει πολύ καλό τένις και έχει κερδίσει μεγάλες παίκτριες. Είναι τελικός και θα είναι εκπληκτικό αν κερδίσω, θα στεναχωρηθώ αν χάσω. Θα προσπαθήσω να κάνω το ίδιο που έκανα και σήμερα, να είμαι χαμογελαστή και να απολαύσω τη μέρα μου», συμπλήρωσε για την Ντολχάιντ.

Τέλος, η Ελληνίδα τενίστρια, πρόσθεσε: «Θα προετοιμαστώ όπως και πριν από κάθε άλλο παιχνίδι, όπως κάθε άλλο παιχνίδι μου αυτή την εβδομάδα. Για παράδειγμα, έπαιξα με την Αράνγκο, την οποία δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ. Θα συγκεντρωθώ σε εμένα, στο τι πρέπει να κάνω. Δεν έχει σημασία τι θα κάνει εκείνη. Όλοι παίζουν καλά και εγώ έχω παίξει καλά αυτή την εβδομάδα. Ανυπομονώ για τον αγώνα, θα είναι διασκεδαστικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα