Σάμαρης: "Μπορούσαμε και τη νίκη"

Ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε πως η Εθνική ομάδα δεν μπήκε καλά στο ματς τα πρώτα 20 λεπτά όμως στη συνέχεια πάλεψε για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση. Μάλιστα θεωρεί πως η Ελλάδα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Τι ακριβώς συνέβη την αρχή του ματς στα μπέρδεψε αλλαγή συστήματος;

Όχι είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα συστήματα όπως και αν λέγεται το σύστημα 3-5-2, 4-4-2 ότι και αν είναι τα παιδιά είναι προετοιμασμένα για κάθε θέση. Τα γκολ
έρχονται από στημένες φάσεις όχι από αδυναμία του συστήματος. Λόγο κυρίως επικοινωνίας των παικτών παρά από αδυναμία του συστήματος.

Στο 2-0 υπήρξε ασυνεννοησία
Ήταν άτυχη στιγμή δεν έχει σημασία ποιος φταίει. Ξέρουμε τι έγινε και δεν θα ξαναγίνει. Για 25 λεπτά μπήκαμε φοβισμένοι, κοιμισμένοι και ήρθε λογικά αυτό το 2-0. Ωστόσο η ομάδα αντέδρασε και δείξαμε διάθεση και βγήκαμε μπροστά ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχουμε γκολ που δεν ήρθε. Στο ημίχρονο ήμασταν πεπεισμένοι πως μπορούμε να το γυρίσουμε δυστυχώς για λίγο δεν ήρθε η νίκη που την αξίζαμε.

Αποτελεί αυτό το αποτέλεσμα ώθηση για τη συνέχεια;
Ναι σίγουρα δίνει ένα τόνο αισιοδοξίας αλλά και ευθύνης. Τα επόμενα δύο ματς είναι πολύ σημαντικά όπως και αυτά τα δύο. Αν στο ματς με Ιταλία δεν πάρουμε τίποτα η προσπάθεια που κάναμε τώρα δεν θα έχει όφελος

Εξαιρετική εμφάνιση σήμερα είσαι σημαντικός για την Ελλάδα πως το ζεις αυτό το δεύτερο εξάμηνο στη φετινή σεζόν;

Σίγουρα η κλήση μου από τον κ. Αναστασιάδη ήταν μια απόφαση που με εξέπληξε όταν με κάλεσε ο κ. Αναστασιάδης γιατί δεν έπαιζα στην ομάδα μου είχα 120 λεπτά συμμετοχής σε 4 μήνες . Μετά από αυτή την ευκαιρία πρέπει να κάνω τα πάντα. Τα έκανα για το εθνόσημο τώρα το κάνω και για τον προπονητή μου. Δούλευα σκληρά ένα εξάμηνο. Εύχομαι η εθνική να κερδίζει και ας μην παίζω καλά.
Keywords
Τυχαία Θέματα