Σαμάτα-Βερστράτε: Φίλοι και… αντίπαλοι με το “καλημέρα” (vid)

Ο Αλί Σαμάτα και ο Μπίργκερ Βερστράτε είναι πολύ καλοί φίλοι. Και τώρα, θα βρεθούν αντίπαλοι με το “καλημέρα”. Το ΠΑΟΚ-Αρης (18/9, 20:30) έχει μία ακόμη ιδιαιτερότητα για δύο από τα νέα πρόσωπα του παιχνιδιού.

Δύο από τα νέα πρόσωπα των δύο ομάδων που θα παίξουν σε μια “κλασική” μονομαχία των δύο ομάδων, αντίπαλοι. 

Ο Σαμάτα έχει παίξει ήδη με τον ΠΑΟΚ.

Αν

παίξει ο Βερστράτε στο παιχνίδι θα είναι και η πρώτη του συμμετοχή με τον Άρη καθώς η μετεγγραφή ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες.  

Σε ό,τι αφορά στον Σαμάτα, η διακοπή τον βοήθησε να ανεβάσει κι άλλο τον ρυθμό του μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό που είχε. Το γεγονός ότι δεν πήγε στις υποχρεώσεις με την Εθνική της πατρίδας του, τον βοήθησε επίσης καθώς παρέμεινε με τον ΠΑΟΚ στις προπονήσεις. 

Σε ό,τι αφορά στον Βερστράτε, η συμμετοχή του εξαρτάται από τον Άκη Μάντζιο που θα αποφασίσει κρίνοντας τον βαθμό της αγωνιστικής του ετοιμότητας. Ο ίδιος πάντως ο Βέλγος χαφ, στις δηλώσεις που έκανε με την υπογραφή του συμβολαίου, είπε ότι νιώθει έτοιμος να παίξει. 

Σαμάτα και Βερστράτε, αντίπαλοι λοιπόν… Δύο παίκτες που έχουν συνδεθεί τη σεζόν 2021-2022, δύο σεζόν πριν στην Αντβέρπ.

Οι δύο τους έκαναν μαζί 30 παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, ήταν παρόντες και στα παιχνίδια της Αντβερπ με τον Ολυμπιακό, για το Europa League, με τον Σαμάτα να σκοράρει στο ένα από αυτά και ο Βερστράτε ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια.

Τους συνδέει φιλική σχέση όπου φάνηκε και από την πρόσφατη ανταλλαγή μηνυμάτων στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα