Σατανική προσθήκη και ημερομηνία πρεμιέρας απέκτησε το "Good Omens"

Διαβολικά καλό casting!

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος "Good Omens" απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τον Neil Gaiman στη συνέντευξη τύπου TCA, η σειρά των έξι επεισοδίων μια ώρας, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο των Gaiman και Terry Pratchett, θα κάνει το ντεμπούτο της στο Amazon Prime Video στις 31 Μαΐου 2019.

Μία ακόμα έκπληξη που μας αποκάλυψε

ο Gaiman ήταν ότι ο γνωστός ηθοποιός Benedict Cumberbatch (Sherlock, Doctor Strange) θα εμφανιστεί στο 6ο επεισόδιο της σειράς ως ο Σατανάς.

"Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι κάναμε casting μέχρι το τέλος του 6ου επεισοδίου. Εκεί θα υπάρξει η εμφάνιση του Σατανά, και όπως ήδη γνωρίζετε, η Frances McDormand θα είναι ο Θεός, και τότε συνειδητοποιήσαμε... χρειαζόμασταν κάποιον άξιο να σταθεί δίπλα στην Frances McDormand, οπότε βρήκαμε έναν νεαρό Βρετανό ηθοποιό που χρειάστηκε αρκετή κατεύθυνση για να το πετύχει... Και αυτός δεν είναι άλλος από τον λαμπρό νεαρό Benedict Cumberbatch".

Σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς είναι ο βραβευμένος με Emmy, Douglas Mackinnon (Knightfall, Dirk Gently, Doctor Who, Outlander, Sherlock: The Abominable Bride), ο οποίος αποκάλυψε ότι η ενσάρκωση του Cumberbatch θα είναι "ένας γιγάντιος Σατανάς κινουμένων σχεδίων" 10 μέτρων σε ύψος περίπου.

Ο Gaiman θα αναλάβει το σενάριο της σειράς αλλά και χρέη showrunner. Η BBC Studios είναι υπεύθυνη παραγωγής μαζί με τις Narrativia και The Blank Corporation

H περιγραφή της σειράς σύμφωνα με το Amazon έχει ως εξής: "Οι στρατιές του Κακού και του Καλού συγκεντρώνονται, η Ατλαντίδα αναδύεται και τα νεύρα όλων είναι τεντωμένα. Όλα δείχνουν να βαδίζουν σύμφωνα με το Θεϊκό Σχέδιο. Εκτός από τον Aziraphale, έναν ιδιότροπο άγγελο, και τον Crowley, έναν καλοπερασάκια δαίμονα - και οι δύο ζούσαν με τους θνητούς της Γης από την Αρχή και έχουν συνηθίσει κι αγαπάνε τον τρόπο ζωής τους - που δεν χαίρονται ιδιαίτερα για τον πόλεμο που έρχεται. Και... κάποιος έχασε τον Αντίχριστο".

O David Tennant θα είναι ο δαίμονας Crowley και ο Michael Sheen, ο άγγελος Aziraphale. Ο Jon Hamm θα παίξει τον αγγελιαφόρο του Θεού, Archangel Gabriel, και η Anna Maxwell την Beelzebub, την αρχηγό των δυνάμεων της Κόλασης. Η Frances McDormand θα παίξει στη σειρά ως "η φωνή του Θεού". Άλλα μέλη του cast είναι οι Jack Whitehall, Michael McKean, Miranda Richardson, Adria Arjona, Nina Sosanya, Ned Dennehy και Ariyon Bakare.

Το Television Critics Association (TCA) Press Tour είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι να έρθει η σειρά, να πούμε ότι το βιβλίο "Good Omens" (ελ. τίτλος Καλοί Οιωνοί) κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις SELINI.

IGN GreeceSDCC 2018: Το "Good Omens" του Amazon αποκτά τη φωνή του ΘεούΜε νέες προσθήκες διανθίζεται το cast του "Good Omens"O Jon Hamm προστίθεται στο cast του "Good Omens"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα