Σε γνώριμα μέρη θα γυριστεί ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Amazon

Η Μέση Γη ζωντανεύει και πάλι στην Νέα Ζηλανδία.

Η Amazon Studios αποκάλυψε το μέρος που θα γυριστεί επερχόμενη prequel σειρά του "Lord of the Rings", και η τοποθεσία θα ευχαριστήσει τους γνώστες fans. Η Νέα Ζηλανδία λοιπόν θα είναι και πάλι στο παρασκήνιο για το ταξίδι στην Μέση Γη.

Το στούντιο αποκάλυψε πως το

στάδιο της προπαραγωγής (pre-production) έχει ήδη ξεκινήσει για τη σειρά, με τα γυρίσματα να αναμένονται στο Ώκλαντ "τους επερχόμενους μήνες", όπως μαθαίνουμε κι απ' το δελτίο τύπου.

"Καθώς αναζητούσαμε την τοποθεσία όπου θα μπορούσαμε να ζωντανέψουμε την αρχέγονη ομορφιά της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γη, ξέραμε πως έπρεπε να βρούμε κάποιο μέρος μεγαλοπρεπές, με παρθένες ακτές, δάση και βουνά, που είναι επίσης σπίτι πολλών πλατό παγκόσμιας κλάσης, στούντιο και εξειδικευμένους κι έμπειρους ανθρώπους και προσωπικό. Κι είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε πως η Νέα Ζηλανδία είναι το σπίτι μας για τη σειρά μας που βασίζεται στις ιστορίες του "The Lord of the Rings" του J.R.R. Tolkien", είπαν οι showrunner και εκτελεστικοί παραγωγοί J.D. Payne και Patrick McKay σε δήλωσή τους. "Είμαστε ευγνώμονες προς τους ανθρώπους και την κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας και ιδιαίτερα στο Ώκλαντ, που μας στηρίζουν σε αυτήν την προπαραγωγική φάση. Το άφθονο μέτρο της φιλοξενίας των Kiwi με την οποία μας υποδέχτηκαν, μας έχει κάνει ήδη να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας και ανυπομονούμε να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας στα χρόνια που έρχονται".

Να υπενθυμίσουμε, πως η Νέα Ζηλανδία ήταν επίσης το σκηνικό για τα γυρίσματα και των τριών ταινιών "Lord of the Rings", καθώς και των τριών prequel του "Hobbit", και αυτή η νέα επιλογή, αν μη τι άλλο υποδηλώνει πως η πολυαναμενόμενη σειρά θα είναι αρκετά "κοντά" σε αυτές τις ταινίες, τουλάχιστον οπτικά. Βέβαια, πέρα από τέτοιου είδους εικασίες που το διαδίκτυο είναι γεμάτο, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε επίσημα πολλά ακόμα για τη σειρά, πέρα από το σκηνικό. Όσον αφορά την πλοκή, ξέρουμε πως θα διαδραματίζεται στην Δεύτερη Εποχή της Middle-earth, χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα των "Hobbit" και "Lord of the Rings", ενώ πρώιμες φήμες ήθελα τη νέα σειρά να επικεντρώνεται σε έναν νέο Aragorn.

Μόνο δύο μέλη του cast έχουνε αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Η Markella Kavanagh ήταν η πρώτη αποκάλυψη, ενώ ο Will Poulter σύμφωνα με αναφορές θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Επιπροσθέτως, η ομάδα παραγωγής περιλαμβάνει τον σκηνοθέτη κι εκτελεστικό παραγωγό J.A. Bayona (The Orphanage, Jurassic Park: Fallen Kingdom), μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Belén Atienza, Lindsey Weber (10 Cloverfield Lane), Bruce Richmond (Game of Thrones), Gene Kelly (Boardwalk Empire) και Sharon Tal Yguado.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Lord of the Rings: Από την Narnia έρχεται νέο μέλος του cast Ιστορία για 20 επεισόδια ετοιμάζεται για την αρχή του LOTR στο Amazon Τη δημιουργική της ομάδα αποκάλυψε η σειρά "Lord of the Rings"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα