Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ 3-3 : Ματς ανατροπών χωρίς κανέναν χαρούμενο! (highlights)

Ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό ήρθε η Σέφιλντ ΓιουνάΙτεντ μετά την… θεότρελη, όπως εξελίχθηκε το ματς στο “Μπράμαλ Λέϊν”, ισοπαλία κόντρα στην Φούλαμ.

Οι “λεπίδες” μετά τις διαδοχικές βαριές εντός έδρας ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο έπαιξαν αρκετά επιφυλακτικά στα πρώτα 45 λεπτά με τους φιλοξενούμενους πιο δημιουργικούς αλλά ελάχιστα απειλητικούς. Στο 38′ ο Βραζιλιάνος Μουνίθ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων ενώ στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου σημειώθηκαν και οι πρώτες τελικές προσπάθειες της ομάδας του Σέφιλντ.

‘Αλλο ματς έγινε

στην επανάληψη με τους “Κότατζερς” πρόθυμους να ανεβάσουν το ρυθμό χάνοντας 3-4 καλές ευκαιρίες ως το 55’ Κόντρα στη ροή του ματς, ο Χιλιανός Μπρέρετον έκανε το 1-0 στο 58′. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζοάο Παλίνιο με κεφαλιά ισπφάρισε σε 1-1 για να ακολουθήσει ένα “μπλακ άουτ” στην άμυνα της Φούλαμ με την ομάδα του Σέφιλντ να σημειώνει το 2-1 με τον Σκωτσέζο Μακ Μπέρνι στο 68′ και δύο λεπτά αργότερα το 3-1 με προβολή του Μπρέρετον. Στο δίλεπτο από το 83ο ως το 85ο λεπτό έγινε της… ανατροπής, τουλάχιστον στα συναισθήματα της εξέδρας και την ψυχολογία του ματς! Αρχικά υπήρξε άλλο ένα γκολ για την Γιουνάϊτεντ με κοντινίο σουτ του Μακ Μπέρνι! Έπειτα από την παρέμβαση του VAR το γκολ ακυρώθηκε και στην επανέναρξη του ματς ένας παίκτης που μπήκε ως αλλαγή, ο Τζαμαϊκανός ο Ντε Κόρντομπα Ριντ με ωραίο σουτ μείωσε σε 3-2.

Στα 14 (!) λεπτά των καθυστερήσεων η Φούλαμ, έχοντας πολλές λύσεις από τον πάγκο έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο εναέριο σουτ του Βραζιλιάνου Μουνίθ στο 93′ και πίεση για μια ακόμη ανατροπή που όμως δεν προέκυψε αφήνοντας όλον τον κόσμο μάλλον δυσαρεστημένο από την πενιχρή συγκομιδή του ενός βαθμού ένθεν κι ένθεν!

Keywords
Τυχαία Θέματα