Σερέλης: «Όλα τα ματς έχουν κίνητρο για εμάς»

Ο κόουτς των «πράσινων» δήλωσε πως θέλει η ομάδα του να τονώσει την ψυχολογία της με ένα θετικό αποτέλεσμα και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις στη διοργάνωση. Παράλληλα, δήλωσε πως η γερμανική ομάδα είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, ο οποίος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα.

Αρχικά, ο Σερέλης δήλωσε για τα προβλήματα τραυματισμών: «Είμαστε λίγο καλύτερα, όμως θα δούμε. Θα περιμένουμε και σήμερα την προπόνηση. Δε νομίζω πως θα έχουμε καινούργια προβλήματα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις τελευταίες εμφανίσεις των «πράσινων»:

«Υπάρχει σίγουρα μια βελτίωση και υπάρχει σίγουρα μια συνέχεια, σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό. Δηλαδή δεν είμαστε από αγωνιστική σε αγωνιστική διαφορετικοί σε αρκετά μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Κυρίως στον τρόπο που θέλουμε να παίξουμε άμυνα και το δεύτερο σημαντικό, αρχίζουμε πλέον να σκεφτόμαστε και τις δυο πλευρές του παιχνιδιού ανεξάρτητα. Δηλαδή, νομίζω πως όταν η ομάδα ήταν καλή στην επίθεση στο παρελθόν, έπαιζε και καλύτερη άμυνα. Πλέον έχουμε αρχίσει να το έχουμε αυτό το πράγματα διαφορετικά στο μυαλό μας, να ξεχωρίζουμε τις καταστάσεις και να προσπαθούμε να είμαστε στην άμυνα πάντα σοβαροί και στιβαροί. Στην επίθεση θα υπάρχουν καλές και κακές επιλογές».

Όσον αφορά στην Άλμπα Βερολίνου, ο Έλληνας κόουτς δήλωσε: «Αυτό λέγαμε και μέσα τις προηγούμενες μέρες. Είναι μια ομάδα, η οποία παρόλο που δεν έχει πολλές νίκες, παίζει πολύ διαφορετικά από όλες τις ομάδες. Πιστεύω μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Μπορεί να χάσει βέβαια και από οποιονδήποτε, διότι με αυτό τον τρόπο που παίζει, με άγνοια κινδύνου πολλές φορές τα αποτελέσματά δεν είναι αυτά που θα ήθελαν. Νομίζω χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή αμυντικά αυτή η ομάδα, διότι έχει ένα ρυθμό στο παιχνίδι της, που είναι πάρα πολύ καλός».

Τέλος, ο προπονητής του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε πως όλα τα ματς έχουν κίνητρο για την ομάδα του: «Όλα τα παιχνίδια έχουν κίνητρο για εμάς. Το έχω πει εδώ και καιρό. Προφανώς, επειδή είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στην Euroleague θα θέλαμε να κερδίσουμε. Να κλείσουμε με μια νίκη τα εντός έδρας παιχνίδια. Όση ευχαρίστηση μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο. Αλλά και για την ομάδα, για να έχει μια καλή ψυχολογία με μια ακόμα νίκη. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε το ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα