Σέρκλ Μπριζ – Κλαμπ Μπριζ 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι της πόλης

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι της πόλης της Μπριζ ανάμεσα στην Σέρκλ και την Κλαμπ με τις δύο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμό, όμως οι γηπδούχοι χαμογελούν καθώς συνεχίζουν να ανεβαίνουν στον πίνακα της βαιμολογίας.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες ήταν τρομερά νευρικές, πολλά τα λάθη, τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι διμαρτρίες προς τον διαιτητή. Μόλις τρεις στιγμές σχετικά καλές, αρχικά με τον Ντένκι για την Σέρλκ που στο 10ο λεπτό ανάγκασε τον Μινιολέ σε απόκρουση με το πόδι, η συνέχεια ανήκε στην Κλαμπ που έκανε δύο προσπάθειες

στην ανίπαλη εστία, αρχικά με τον Τιάγο στο 19 που βγήκε απέναντι στον συμπατριώτη του Βάρλεσον αλλά έστελε την μπάλα άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 25 λεπτό με διαγώνιο σουτ του Σκοφ Όλσεν που πέρασε επίσης άουτ.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν και πολλά, στο ίδιο μοτίβο οι δύο ομάδες, με πιο επιθετική την Κλαμπ Μπριζ, η οποία άγγιξε το 1-0 στο 60ο λεπτό, με την κεφαλιά του Μέιγερ να διώχνει εντυπωσιακά ο Βάρλερσον και στην αντεπίθεση ο Μίντα έτρεξε όλο το γήπεδο με τέσσερις παίκτες της Κλαμπ να τρέχουν μαζί του, κανείς δεν του έκανε φάουλ με αποτέλεσμα να σουτάρει και να σκοράρει για το 1-0.

Η Κλαμπ από το γκολ και μετά ανέβασε ρυθμούς και ήταν συνεχώς στην αντίπαλη περιοχή, μέχρι που ο Γιούτγκλα κατάφερε με κεφαλιά να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 81ο λεπτό, αφού είχε χάσει σημαντικές ευκαιρίες πιο πριν και μάλιστα τρεις φορές.

Keywords
Τυχαία Θέματα