Σιμεόνε: «Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους παιχνίδια»

Ο Αργεντινός τεχνικός συμπλήρωσε πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Μπριζ με την Πόρτο, η ομάδα του θα πρέπει να πάρει τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για να κάνει το σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «ασπιρινών».

Αρχικά, ο Σιμεόνε δήλωσε: «Οι παίκτες είναι συνηθισμένοι σε τέτοιου είδους αγώνες. Δεν είναι τόσο διαφορετικό από αυτό που βιώνουμε συνέχεια στη La Liga

ή την Ευρώπη. Έχουμε πάντα την υποχρέωση να κερδίζουμε. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Επομένως, ό,τι και να συμβεί στο παιχνίδι πριν, δεν θα αλλάξει αυτό που έχουμε ήδη στο μυαλό μας για το παιχνίδι μας. Νιώθω ότι η ομάδα προοδεύει. Μου αρέσει. Ελπίζω να το δείξουμε».

Στη συνέχεια δήλωσε για τον Τσάμπι Αλόνσο: «Ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης. Δουλεύει με πολύ ενθουσιασμό και αφοσίωση. Ξέρει πολύ καθαρά πώς θέλει να παίζει η ομάδα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα