Σήμερα η δήλωση Μητσοτάκη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων – Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση

Για την υπόθεση των παρακολουθήσεων αναμένεται να τοποθετηθεί σήμερα Δευτέρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με δήλωσή του, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Εν τω μεταξύ η κυβέρνηση όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντά θετικά τόσο στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το θέμα των υποκλοπών όσο και στην εκ νέου σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

“Ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε” ανέφερε χαρακτηριστικά

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι στο τέλος της ενδελεχούς διερεύνησης “θα γίνει η οριστική πολιτική αποτίμηση και θα φανεί ποιος είναι πραγματικά συνεπής στους θεσμούς -ιδιαίτερα όταν έχει την ευθύνη διακυβερνησης- και υπέρμαχος της αλήθειας”.

Πυρά από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

“Ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος” αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του για την υπόθεση των υποκλοπών και διαρροές σε βάρος του Νίκου Ανδρουλάκη.

“Οι στοχευμένες “διαρροές” του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ για τον Νίκο Ανδρουλάκη, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας: Οι αυτουργοί των παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας” γράφει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Νίκος Ανδρουλάκης για διαρροές: Στελέχη ΝΔ μαζί με ακροδεξιά σταγονίδια αποδεικνύουν τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους

“Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους” αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών, μιλώντας για “χυδαίες διαρροές” από την κυβέρνηση.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει αναφορά σε σενάρια ότι δήθεν τρίτες χώρες ζήτησαν την παρακολούθησή του, σενάρια που διαψεύδουν οι χώρες που κατονομάζονται, όπως η Αρμενία και η Ουκρανία.

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτίθεται εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας που “σε αγαστή συνεργασία με ακροδεξιά σταγονίδια διαδίδουν συκοφαντίες αποδεικνύοντας τον πολιτικό εκτσογλανισμό τους”.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγορεί ευθέως τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκο Ρωμανό, ότι έφτασε στο σημείο “να αξιολογεί δημοσίως τις συνακροάσεις της ΕΥΠ σε βάρος μου. Άραγε γνωρίζει το περιεχόμενο των παρακολουθήσεων;”.

“Η χώρα μας και οι θεσμοί της δεν αξίζουν αυτή την κατάντια για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης” αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα