Σίμος για Ντίνο Μήτογλου: "Είμαι καλύτερος σε όλα" (vid)

Σίμος για Ντίνο Μήτογλου: "Είμαι καλύτερος σε όλα" (vid)alambosΠέμ, 03/25/2021 - 09:00

Η "μηλιά" ακούει στο όνομα, Δημήτρης Μήτογλου. Ο μπαμπάς, είχε παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο στη Δόξα Δράμας και τον ΠΑΟΚ και τα αθλητικά του γονίδια μεταφέρθηκαν στα παιδιά του. Αρχικά ο Ντίνος Μήτογλου ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ μέχρι τα 12 του χρόνια.

Στα 13 του όμως αγάπησε το μπάσκετ με τον Άρη να δείχνει ενδιαφέρον

για την απόκτησή του. Εκεί έμεινε μέχρι τα 18 πριν μεταβεί στην Αμερική και το Wake Forest για να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ στο ανώτερο επίπεδο. Η πορεία του πλέον στον Παναθηναϊκό δείχνει ότι έχει διαλέξει τη σωστή πορεία.

Το άλλο "μηλαράκι" της οικογένειας, ο Σίμος Μήτογλου, έπαιζε επίσης στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ μέχρι τα 15 του ποδόσφαιρο. Εν συνεχεία πήγε σε αυτή του Άρη για να παίξει επαγγελματικά στον Αγροτικό Αστέρα και πλέον να τον μαθαίνει όλη η Ελλάδα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Βόλου.

Ο Σίμος λοιπόν, πέρασε από μια μικρή ανάκριση από το μικρόφωνο των καναλιών Novasports και του Αποστόλη Λάμπου για το πως ήταν η ζωή στο σπίτι με τον αδερφό του, καθώς οι μονομαχίες ήταν ομηρικές! 

"Δεν έχανα ποτέ μονομαχία από τον Ντίνο! Πουθενά! Ακόμα και τώρα που παίζει μπάσκετ στο ανώτατο επίπεδο, προσπαθώ να είμαι ανταγωνιστικός απέναντί του."

Δείτε την μίνι ανάκριση του Σίμου Μήτογλου, την ώρα που αναμένεται η απάντηση του Ντίνου! 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βόλος - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΠΣ Βόλος ΕΛΛΑΔΑ Σίμος για Ντίνο Μήτογλου: "Είμαι καλύτερος σε όλα" Submitted by ageorgi on Πέμ, 03/25/2021 - 09:02 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MITOGLOU_GIA_ADERFO_TOY.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Σίμος Μήτογλου "έλυσε το ζωνάρι" και δημόσια τόνισε ότι στις μεταξύ τους μονομαχίες με τον Ντίνο, απλά δεν χάνει ποτέ! Αναμένεται η απάντηση του φόργουορντ του Παναθηναϊκού. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΠΣ Βόλος Βόλος - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Σίμος Μήτογλου "έλυσε το ζωνάρι" και δημόσια τόνισε ότι στις μεταξύ τους μονομαχίες με τον Ντίνο, απλά δεν χάνει ποτέ! Αναμένεται η απάντηση του φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

Article publish on Πέμ, 03/25/2021 - 09:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Αναζητήσεις
ο σίμος μήτογλου πήγε να δει τον αδερφό του
Τυχαία Θέματα