Σλούκας: «Ο Ναν βάζει ποιότητα στην ομάδα» (video)

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως ο Αμερικανός είναι ένας σκόρερ, ο οποίος δίνει ποιότητα στους «πράσινους». Παράλληλα, μίλησε για την ώθηση που δίνουν οι φίλαθλοι στην ομάδα του και τη χημεία που φτιάχνει το «τριφύλλι» από σεζόν σε σεζόν. Ο Σλούκας μίλησε στην ιστοσελίδα «Amerikanos24». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την πορεία του Παναθηναϊκού: «Αν μου έλεγες στην αρχή της χρονιάς ότι θα είμαστε 4οι μόνοι μας στην Ευρωλίγκα και πρώτοι στο πρωτάθλημα εννοείται πως θα ήμουν πάρα πολύ

χαρούμενος κι ευχαριστημένος. Η χρονιά μέχρι στιγμής παίρνει θετικό πρόσημο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Έχουμε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που παίζουμε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για όλους και για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού».

Για την αναμέτρηση με την Παρτιζάν: «Πιστεύω πως ο κόσμος μας δίνει ώθηση. Το γήπεδο είχε 18.00 κόσμο και πραγματικά έβραζε. Θα υπάρχουν βραδιές που η άμυνα μας θα μας βοηθήσει στο τέλος. Η παρουσία μας στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ήταν μέτρια αλλά δείξαμε χαρακτήρα στο τελευταίο δεκάλεπτο και κερδίσαμε σχετικά εύκολα το παιχνίδι περιορίζοντας την Παρτιζάν στους 70 πόντους».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Είναι εξαιρετικός παίκτης, πολύ ταλαντούχος. Είναι σκόρερ και βάζει ποιότητα στην ομάδα με προσωπικές ενέργειες που δεν έχουν οι υπόλοιπο. Νομίζω πως έχουμε χτίσει χημεία κι ας είμαστε δώδεκα καινούργιοι παίκτες με νέο προπονητή. Όλο αυτό έχει φέρει ένα ωραίο μείγμα. Ο κόσμος απολαμβάνει ότι παίζουμε ωραίο μπάσκετ και παίρνουμε αποτελέσματα. Ήταν πιο πολύ έξυπνη και σπουδαία προσθήκη. Ελπίζω να συνεχίσει να μας βοηθάει έτσι».

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σλούκας, Ο Ναν,sloukas, o nan