Σοκαρισμένη η παγκόσμια αθλητική κοινότητα με τον θάνατο Μπάουμαν

Η FIBA επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της, τον θάνατο του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας και μέλους της ΔΟΕ, Πάτρικ Μπάουμαν.

Όπως αναφέρει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ, παρά την άμεση ιατρική βοήθεια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Μπουένος Άιρες, ο Μπάουμαν έφυγε από τη ζωή, προδωμένος από την καρδιά του.


" Το μπάσκετ έχασε έναν ηγέτη και ένα φίλο. Οι σκέψεις μας σε αυτή την τραγική στιγμή είναι στη σύζυγο και τα δύο του παιδιά.

Ο Γενικής Γραμματέας της FIBA από το 2002, "έφυγε" στα 51 του χρόνια. Οι αποφάσεις προσωρινά θα παρθούν από προεδρείο και την ομάδα management της Ομοσπονδίας", ανέφερε η FIBA στην ανακοίνωση της.

Δηλώσεις για το χαμό του Πάτρικ Μπάουμαν, έκανε και ο πρόεδρος της FIBΑ, Οράσιο Μουρατόρε.

" Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας της FIBA, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα βαθύτερα συλλυπητήρια μας στην γυναίκα του Πάτρικ, Πατρίσια, στην οικογένεια τους και τους αγαπημένους τους. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι μαζί τους σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Θα έχει για πάντα μια θέση στην ιστορία της FIBA με την αφοσίωση του, την εργατικότητα του, το ήθος και το πάθος του για το μπάσκετ ", είπε ο Μουρατόρε.
Keywords
Τυχαία Θέματα