Σωκράτης: "Αύριο δεν θα περάσουν καλά Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ"

Σωκράτης: "Αύριο δεν θα περάσουν καλά Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ"vkonstanΤετ, 03/10/2021 - 16:41

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το ματς με την Άρσεναλ για το UEFA Europa League (11/03, 22.00, MC Novasports.gr)

αναφέροντας:

"Πιστεύω πως θα είναι δύο παιχνίδια ξεχωριστά. Το κάθε παιχνίδι θα πρέπει να το σκεφτούμε σαν ένα, Να μπούμε συγκεντρωμένοι, Θα κριθεί στις λεπτομερειες και θα ακολουθησουμε τη στρατηγική μας. Πριν απο τρεις μήνες ήταν συμπαίκτες μου και ήταν η ομάδα μου. Δεν το συναντάς κάθε μέρα αυτό. Είναι μια πρόκληση και θέλω να κερδίσω".

Για την εικόνα της Άρσεναλ

"Πιστεύω πως η Άρσεναλ δεν θα είναι όπως όταν πέρυσι. Ο προπονητής είναι 15 μήνες στην ομάδα. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει καλά. Είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην αγγλία παραδοσιακά. Δεν έχουν παιχνίδια για τα κύπελλα και το Europa League είναι ο πιο άμεσος στόχος. Θα είναι πιο δύσκολα από την περασμένη σεζόν. Πρέπει να κοιτάξουμε μόνο τον εαυτό μας. Να κοιτάξουμε και στα δύο ματς τη νίκη". 

Για τα προβλήματα στις στατικές φάσεις

"Η αντιμετωπιση των στημενων φασεων δεν βελτιώνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα με ομάδες με πολύ καλή αμυντική λειτουργία που δέχονται γκολ από τύχη ή σε άλλες μέρες δίνουν ελάχιστες ευκαιρίες στον αντίπαλο και δέχονται γκολ. Μέσα από την καθημερινή δουλειά θα αλλάξει αυτό. Είναι και θέμα χημείας και χρειάζεται χρόνος γι' αυτό. 

Για τα αδύναμα σημεία της Άρσεναλ

"Έχω σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες μου, όπως και με εκείνους της Ντρότμουντ και της Μίλαν. Είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Αύριο παίζει ο Ολυμπιακός με την Άρσεναλ. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα 90 λεπτά του ματς. Για όσα πρέπει να προσέξουμε το έχουμε συζητήσει με τον προπονητή, θα το κάνουμε και σήμερα και θα το δείτε και αύριο στον αγωνιστικό χώρο". 

Για το ενδεχόμενο να παίξει με τον Εμβιλά και για την παραμονή του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο

"Προσωπικά δεν με επηρεάζει αν θα υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα, ούτε και την ομάδα. Κάθε παίκτης θα μπει στο γήπεδο για να κάνει αυτό που θέλει ο προπονητής. Είναι σημαντικό που ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο προπονητή τόσα χρόνια και αυτό είναι κάτι σπάνιο για την Ελλάδα. Έχει αναπτύξει μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και ένα μέταλλο στην Ευρώπη". 

Για τον τρόπου που έφυγε από την Άρσεναλ και για τους πρώην συμπαίκτες του

"Το τι έγινε στο παρελθόν δεν είναι της στιγμής. Το γνωρίζω καλά εγώ, ο προπονητής και οι άνθρωποι του συλλόγου. Προσπάθησα να σταθώ στα πόδια μου και να είμαι επαγγελματίας μέχρι την τελευταία στιγμή. Ο Λακαζέτ και ο Ομπαμεγιάνγκ είναι εξαιρετικοί παίκτες και στην καλή τους μέρα μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Αύριο όμως δεν θα περάσουν τόσο καλά και θα κερδίσουμε εμείς".

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Άρσεναλ Σωκράτης Παπασταθόπουλος Uefa Europa League Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ. Τι ανέφερε για την πρώην ομάδα του. Article publish on Τετ, 03/10/2021 - 16:41 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα