Σπάχια: «Δεν νομίζω να μαρκάρει τον Καλάθη ο Ουίλμπεκιν»

Στο μαρκάρισμα του κορυφαίου παίκτη του Παναθηναϊκού, του Νικ Καλάθη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του πριν την πρεμιέρα της Εuroleague στο ΟΑΚΑ, ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Νέβεν Σπάχια. Ο έμπειρος Κροάτης τεχνικός... αποκάλυψε μάλιστα πως δεν θα αναθέσει στον Ουίλμπεκιν να σταματήσει το γκαρντ των «πρασίνων».

Αρχικά για το γεγονός πως η Μακάμπι ξεκινά μακριά από
το Τελ Αβίβ τις υποχρεώσεις της στη Euroleague, ο Σπάχια απάντησε: «Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο, να κάνεις πρεμιέρα στην έδρα σου ή εκτός. Το καλύτερο είναι να πάρεις τη νίκη, όπου και κόντρα σε όποιον παίζεις. Ακόμη όμως, δεν έχω καταλήξει που είναι προτιμότερο να παίζεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε».

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το πως σκοπεύει να σταματήσει τον Καλάθη και αν ο Ουίλμπεκιν θα έχει ρόλο σε αυτό, ο Σπάχια εξήγησε: «Ο Καλάθης είναι εκεί για αρκετό καιρό και είναι ένας βασικός τους παίκτης. Ο Ουίλμπεκιν από την άλλη είναι νέος στην ομάδα μας. Ως προς τα ματσαρίσματα, λοιπόν δεν νομίζω πως ο Ουίλμπεκιν θα είναι πάνω στον Καλάθη».

Αποφασισμένοι για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι αυτός και οι συμπαίκτες του, όπως τόνισε ο Ταρίκ Μπλακ. Ο 26χρονος σέντερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, καθώς είναι το πρώτο ταξίδι και η πρώτη γεύση από μία εκτός έδρας ατμόσφαιρα κατά την οποία οι φίλαθλοι των γηπεδούχων... παραληρούν! Για να δούμε από τι είναι φτιαγμένοι! Εμείς θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, να παίξουμε σκληρά, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».
Keywords
Τυχαία Θέματα