Στα Μεσαιωνικά Χρόνια θα μας ταξιδέψει η νέα ταινία της Disney

Ο λόγος για το "Knights".

Η νέα live-action ταινία που η Disney θα μας ταξιδέψει στα Μεσαιωνικά Χρόνια και στην εποχή των Ιπποτών.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία θα λέγεται "Knights" και θα γραφτεί από τον Matt Orton (Operation Finale). Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Jessica Virtue και Chaz Salembier. Το "Knights" ακολουθεί μια γυναίκα που μαζί με έναν ιππότη ξεκινούν ένα ταξίδι για να καταστρέψουν ένα αντικείμενο

που μπορεί να φέρει το τέλος του κόσμου. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο και όχι στην συνδρομητική υπηρεσία Disney+.

Αναμένουμε πολλά live-action remakes από την εταιρεία παραγωγής, μεταξύ άλλων τα "Maleficent: Mistress of Evil", "Mulan" (27 Μαρτίου 2020 στις ΗΠΑ), "Cruella" (23 Δεκεμβρίου 2020 στις ΗΠΑ), "The Little Mermaid", "The Hunchback of Notre Dame", "Lilo & Stitch", "Pinocchio" και "Rose Red".

Όσον αφορά το "Maleficent: Mistress of Evil", εκτός της Angelina Jolie στον ομότιτλο ρόλο, θα δούμε ξανά την Elle Fanning ως Princess Aurora (γνωστή κι ως Ωραία Κοιμωμένη), τον Sam Riley ως Diaval και τις Imelda Staunton, Juno Temple, Leslie Manville ως τις τρεις νεράιδες. Στο cast επίσης περιλαμβάνονται οι Michelle Pfeiffer ως Queen Ingrith και οι Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay. Ο Harris Dickinson αντικαθιστά τον Brenton Thwaites ως Prince Phillip. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) σε σενάριο των Linda Woolverton, Micah Fitzerman-Blue και Noah Harpster.

Η ιστορία διαδραματίζεται κάμποσα χρόνια μετά το "Maleficent" και θα συνεχίσει να εξερευνά τη σχέση των Maleficent/Aurora καθώς "δημιουργούν νέες συμμαχίες και αντιμετωπίζουν νέους εχθρούς στον αγώνα τους να προστατέψουν το δάσος και μαγικά πλάσματα που ζουν σε αυτό". Στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου.

Άγνωστες παραμένουν πολλές πληροφορίες για το "Knights", αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceD23 Sizzle Reel - Disney MagicΗ Disney σπάει από τώρα το περσινό της box officeΑπεβίωσε ο αστέρας του Disney Channel Cameron Boyce

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα