Στη Γερμανία ο Πογέτ για προπονητικά και Τζόλη!

Ο Γκουστάβο Πογέτ συνεχίζει να προετοιμάζει το μέλλον της εθνικής ομάδας, ακόμα κι αν οι εξελίξεις με την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει στις 31 Μαρτίου είναι εν αναμονή. Αυτό όμως δεν τον αποτρέπει από το να δουλεύει με προοπτική το καλό και το μέλλον της εθνικής ομάδας.

Έτσι, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Ντίσελντορφ, με σκοπό να δει από κοντά κάποια προπονητικά κέντρα ώστε να έχει ιδία άποψη σε περίπτωση που η εθνική μας ομάδα περάσει στο EURO της Γερμανίας.

Άλλωστε το Ντίσελντορφ είναι μια υποψήφια πόλη για να στρατοπεδεύσει η εθνική μας ομάδα καθώς τα δύο από τα τρία παιχνίδια του ομίλου είναι σε πολύ κοντινή απόσταση από εκεί.

Επί τη ευκαιρία, ο Ουρουγουανός τεχνικός, ζήτησε να συναντηθεί με τον Χρήστο Τζόλη, που αγωνίζεται στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και τον έχει ήδη καλέσει σε τρεις αποστολές της “γαλανόλευκης” αλλά όχι στις τελευταίες. Ωστόσο ο Πογέτ θέλει να δείχνει σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι στην “δεξαμενή” της ομάδας ότι είναι κοντά τους και ενδιαφέρεται να βλέπει την εξέλιξή τους.

Ο Έλληνας επιθετικός τα πηγαίνει περίφημα φέτος όντας πρώτος σκόρερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ με 13 γκολ σε 21 συμμετοχές. Η ομάδα του είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την επάνοδο της στη μεγάλη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Εν αναμονή της απόφασης για αναβολή της 2ης αγωνιστικής

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι εν αναμονή της απόφασης της ΕΕΠ για την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off, κατόπιν αιτήματος που ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός έθεσε στην ΕΠΟ για να ζητηθεί από την Superleague. Ο λόγος του αιτήματος αυτού είναι διττός. Αφενός για να έχει όλους τους εν Ελλάδι διεθνείς στη διάθεσή του μερικές μέρες νωρίτερα και αφετέρου για να αποφευχθεί η πνευματική κόπωση που δεδομένα αποφέρουν παιχνίδια όπως αυτά του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα