Στις 10.000 η προπώληση για Ιταλία

Καλή είναι η κίνηση των εισιτηρίων για το ματς με την Ιταλία και πάντως καλύτερη από τα προηγούμενα ματς που έδωσε η Εθνική στο ΟΑΚΑ. Το σπουδαίο παιχνίδι πλησιάζει και οι Έλληνες φίλαθλοι δείχνουν πιο ζεστοί από άλλες φορές για να στηρίξουν την Ελλάδα και να δουν από κοντά τα μεγάλα αστέρια της Ιταλίας.

Για την ώρα έχουν φύγει κοντά στις 10.000 εισιτήρια με
την προπώληση να συνεχίζεται κανονικά τόσο ιντερνετικά όσο και από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ξανά τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτρήριά σας.

Τρόποι αγοράς εισιητρίων για Ιταλία και Αρμενία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pame-ethniki.gr και να ακολουθήσουν τη διαδικασία πατώντας ΕΔΩ.

Η Ομοσπονδία εκχωρεί τη δυνατότητα προνομιακής τιμής στα εισιτήρια του αγώνα με την Αρμενία για όσους φίλους και φίλες της «γαλανόλευκης» αγοράσουν ταυτόχρονα εισιτήρια και για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας. Συγκεκριμένα, όσοι αγοράσουν εισιτήρια για το παιχνίδι εναντίον της Ιταλίας και, στην ίδια θέση, για τον αγώνα εναντίον της Αρμενίας, στο εισιτήριο του δεύτερου ματς θα έχουν έκπτωση 50%.

Η έκπτωση ισχύει για τις θύρες 1, 5, 7, 9, 13, 35.

Σε ό,τι αφορά τη διάθεση εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου, αυτή θα πραγματοποιείται τις εξής ημέρες και ώρες:

Τρίτη 4 Ιουνίου – Παρασκευή 7 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00

Σάββατο 8 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα & Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης αγώνα.

Για τον αγώνα με την Αρμενία:

Κυριακή 9 Ιουνίου και Δευτέρα 10 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη 10:00 – 18:00
Τρίτη 11 Ιουνίου: Σταθμός Ειρήνη από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα & Θύρα 12 από τις 15:00 έως την ώρα έναρξης αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία και την Αρμενία είναι 10€, 15€ κα 20€.

Για τους μικρούς φίλους και φίλες της Εθνικής ηλικίας έως 17 ετών, θα εκδοθεί παιδικό εισιτήριο με έκπτωση έως 50%. Αν, δε, αγοραστεί παιδικό εισιτήριο στην ίδια θέση και για τους δύο αγώνες, ισχύει η επιπλέον έκπτωση 50% στο παιχνίδι μ την Αρμενία!

Η έκδοση παιδικού εισιτηρίου δεν είναι δυνατή διαδικτυακά.
Keywords
Τυχαία Θέματα