Στο ασανσέρ κολλούν οι Spock και Number One στο νέο "Star Trek: Short Treks"

Η πρώτη ημέρα στο 'σχολείο' για τον Spock.

Την πρώτη ημέρα του Mr. Spock (Ethan Peck) στο USS Enterprise μπορούμε να δούμε στο νέο επεισόδιο του "Short Treks" με τον τίτλο "Q&A". Μαζί με το trailer, το οποίο προβλήθηκε στο Comic Con της Νέας Υόρκης, μάθαμε και τις ημερομηνίες πρεμιέρας για τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς.

Το "Q&A" έγραψε ο Michael Chabon, ο οποίος είναι και showrunner στο "Star Trek: Picard"

και σκηνοθετήθηκε από τον Mark Pellington. Σε αυτό βλέπουμε τον Spock να συναντά την Number One (Rebecca Romijn) και να κολλάνε στο ασανσέρ.

Δείτε το trailer του "Q&A" παρακάτω:

#StarTrekShortTreks first look at #NYCChttps://t.co/6WRTcSa4d0pic.twitter.com/CZbCZOEXEd

Star Trek (@StarTrek) 5 Οκτωβρίου 2019Ο εκτελεστικός παραγωγός Alex Kurtzman αποκάλυψε ότι κάθε επεισόδιο του "Short Treks" θα βγαίνει ανά δύο βδομάδες, ενώ στις 12 Δεκεμβρίου θα υπάρξει διπλό επεισόδιο. Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τους τίτλους και τις ημερομηνίες πρεμιέρας το υπόλοιπων επεισοδίων "Star Trek: Short Treks": “Q&A” - Διαθέσιμο για προβολή “The Trouble with Edward” - 10 Οκτωβρίου “Ask Not” – 14 Νοεμβρίου “The Girl Who Made the Stars” – 12 Δεκεμβρίου “Ephraim and Dot” – 12 Δεκεμβρίου “Children of Mars” – Άγνωστη ημερομηνία.

Το "Short Treks" είναι μια ανθολογική σειρά που παρουσιάζει ήδη γνωστούς χαρακτήρες, όπως οι Tilly, Saru και Harry Mudd. Μέχρι στιγμής έχουν παιχτεί τέσσερα επεισόδια, τα οποία έχουν διάρκεια από 15 με 18 λεπτά.

Δημιουργοί είναι ο Bryan Fuller και ο Alex Kurtzman, o οποίος έχει υπογράψει μια συμφωνία ύψους $25 εκ. με το CBS για την ανάπτυξη νέων Star Trek projects. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για τη σειρά "Picard", το "Short Treks", το "Lower Decks", τη spin off σειρά με την Captain Emperor Georgiou και τη σειρά κινουμένων σχεδίων σε συνεργασία με το Nickelodeon, ενώ το "Discovery" ανανεώθηκε και για 3η σεζόν και απέκτησε δική του μίνι-σειρά κόμικς.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Πρώτη ματιά στη νέα μίνι-σειρά του δημιουργού του "Annihilation" NYCC: Φόρο τιμής στο graphic novel οι νέες ματιές στο τηλεοπτικό "Snowpiercer" Μεγάλες επιστροφές κι ανανεώσεις για το "The Walking Dead" του AMC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα