Στο Λας Βέγκας μας πάει το νέο trailer της 3ης σεζόν του "Glow"

Νέα πόλη, νέες περιπέτειες για τις υπέροχες γυναίκες.

H επιτυχημένη σειρά του Netflix "GLOW" επιστρέφει για μια ακόμη σεζόν και έχουμε πλέον την ευκαιρία να απολαύσουμε το νέο trailer για την τρίτη σεζόν.

Η νέα σεζόν θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και πρόκειται να δούμε τις πρωταγωνίστριες μας να βρίσκονται στο Λας Βέγκας όπου το Glow

έχει μετατραπεί σε θεατρική παράσταση για το Fan-Tan Hotel & Casino. Οι γυναίκες της ομάδας παλεύουν να ισορροπήσουν τις δυσκολίες της ζωής στο Βέγκας με τα προσωπικά τους θέματα και σχέσεις.

H σειρά ανήκει στο πρωτότυπο υλικό του Netflix και η έμπνευση προήρθε από τη σειρά της δεκαετίας του '80 που δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή για πολύ και ακολουθεί μια ομάδα γυναικών καθώς αναπτύσσουν και πρωταγωνιστούν στη σειρά "Gorgeous Ladies of Wrestling" (Οι απίθανες γυναίκες της πάλης).

Στο cast προστίθεται η Geena Davis πλάι στους Alison Brie, Betty Gilpin, Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Britt Baron, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens, Chris Lowell, Kimmy Gatewood, Rebekka Johnson, Sunita Mani, Marianna Palka, Ellen Wong, Shakira Barrera, Bashir Salahuddin, Rich Sommer, και Victor Quinaz.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου στην υπηρεσία streaming του Netflix.

H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και συχνά βρίσκεται σε σύμπαντα κινηματογραφικά και βιντεοπαιχνικά, Όταν επιστρέφει στο πραγματικό κόσμο, κυκλοφορεί στο Twitter.IGN Greece Οσκαρική η νέα εισαγωγή του GLOW Ακόμα μία σεζόν για την κωμική σειρά πάλης, "GLOW"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα