Στουτγκάρδη: Στεργίου ο άντι-Μαυροπάνος

Η Στουτγκάρδη κάλυψε γρήγορα το κενό της αποχώρησης του Ντίνου Μαυροπάνου για την Γουέστ Χαμ με την απόκτηση ενός Έλληνας. Ο κεντρικός αμυντικός της Σεν Γκάλεν, Λεωνίδας Στεργίου ανακοινώθηκε από τους Σουηβούς.

Leonidas #Stergiou wechselt für die kommende Saison auf Leihbasis zum VfB. Der 21 Jahre alte Defensivspezialist kommt vom FC St. Gallen aus der Schweiz an den Neckar.
Herzlich willkommen, Leonidas!! #VfB | Zur

Meldung: https://t.co/BIrVu1zvfh pic.twitter.com/AU3jloRuqk

— VfB Stuttgart (@VfB) August 22, 2023

Ο παίκτης αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού για την επόμενη σεζόν ενώ οι Γερμανοί αναφέρουν ότι υπάρχει οψιόν αγοράς στα 2 εκατομμύρια Ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι 21 χρόνων, Ελληνικής καταγωγής αλλά αγωνίζεται με την Εθνική Ελβετίας.

Μετράει ήδη 139 παιχνίδια με την πρώτη ομάδα της Σεν Γκάλεν.

“Αισθάνομαι απίστευτα. Είναι ωραίο να υπογράφεις συμβόλαιο με έναν σύλλογο όπως η Στουτγκάρδη. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αντάλλαξα λίγα λόγια με τον Τσαντράκ Ακόλο (πρώην παίκτης Στουτγκάρδης και νυν της Σεν Γκάλεν) και άκουσα μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Η πόλη και η περιοχή έχουν πολλά να προσφέρουν. Ανυπομονώ να μάθω τα πάντα το συντομότερο δυνατό” δήλωσε ο Στεργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα