Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...

Σκόραρε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δίνοντας βαθμό στην ΑΕΚ. Αυτό ήταν το 3ο τέρμα που πέτυχε από το ξεκίνημα του εφετινού πρωταθλήματος.

Η παρουσία του Τάσου Μπακασέτα εφέτος, μοιάζει με συνέχεια της περυσινής. Ο ρόλος του μοιάζει αναβαθμισμένος. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν τα στοιχεία της στατιστικής, που μπορεί κάποιες φορές να παραπλανούν, όμως εδώ δε γίνεται να… πουν ψέματα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τη χρονιά με 3 γκολ
ήδη ενώ μετά τις πρώτες 6 αγωνιστικές είναι ο πρώτος παίκτης του πρωταθλήματος σε τελικές προσπάθειες με 23.
Στη σχετική στατιστική κατηγορία, σε ότι αφορά στην ΑΕΚ τον ακολουθούν ο Λιβάια με 12 και ο Πόνσε με 10.

Ανάλογη επιθετική δραστηριότητα, είχε ο Μπακασέτας σε μία από τις προηγούμενες σεζόν της καριέρας του. Την περίοδο 2015-16. Εκείνη και αυτή τη σεζόν συνδέει ένα σημαντικό πρόσωπο. Αυτό που μοιράζει τις αρμοδιότητες. Δηλαδή ο προπονητής.

Σε εκείνη τη χρονιά ο Μπακασέτας είχε 11 γκολ και 6 ασίστ! Ήταν πρώτος σκόρερ του Πανιωνίου, μπροστά από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τότε ο Μπακασέτας ήταν πρώτος σε τελικές και πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων».

Εντολές και ρόλους στον Πανιώνιο προ τριετίας, έδινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο ίδιος άνθρωπος που έχει φροντίσει από το ξεκίνημα της εφετινής σεζόν να αναδείξει τον ίδιο πρωταγωνιστή δίνοντάς του αναβαθμισμένο ρόλο.

Πριν τρία χρόνια τον δικαίωσε και ουσιαστικά με εκείνη τη σεζόν ο Μπακασέτας πήρε το διαβατήριο για μεταγραφή στην ΑΕΚ. Εφέτος θέλει να πετύχει κάτι ανάλογο. Άλλωστε ο ίδιος έχει παραδεχθεί με δηλώσεις του πως όνειρό του είναι να παίξει ποδόσφαιρο στο εξωτερικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα