Συγκινητικό «αντίο» του Τουπάν στην Ζάλγκιρις

Με πολύ συγκινητικό τρόπο, το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Αξέλ Τουπάν, αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της Ζάλγκιρις, για την υπέροχη σεζόν που έζησε στο Κάουνας:

«Όταν πας σε ένα νέο μέρος, πάντα έχεις διαφορετικές προσδοκίες και για μένα δεν ήταν αυτό που περίμενα.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΑ

Χάρη στο μπάσκετ είμαστε σε θέση να ταξιδεύουμε στον κόσμο, να πάμε σε διαφορετικά μέρη και μερικές φορές να εγκατασταθούμε κάπου άγνωστα
για σχεδόν ένα χρόνο, που δεν είναι πάντα εύκολο όταν είσαι ξένος αλλά εσείς το έκανε πολύ πιο εύκολο για μένα.... Μιλώ για όλη τη χώρα της Λιθουανίας .. μου έδειξε αγάπη από την πρώτη μέρα.
Είτε, είναι οι συμπαίκτες μου, είτε το προσωπικό, οι άνθρωποι που εργάζονται στα γραφεία, στο γήπεδο, στη σάλα, και ο κατάλογος συνεχίζεται ... μεγάλη ευχαριστία για τη φροντίδα σε μένα και την οικογένεια μου.
Είχαμε μια τόσο καταπληκτική χρονιά και να δούμε πόσο σημαντικό ήταν και πόση χαρά έφερε στον Jankis, τον Milas, τον Ak, τον Saras, τον Schwarzas και όλοι οι ντόπιοι παίκτες και προπονητές που με έκαναν πραγματικά να νιώσω σαν να κάναμε κάτι που οι άνθρωποι δεν θα ξεχάσουν ..
Για άλλη μια φορά, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Zαλγκίρις για αυτή την εποχή, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κάουνας, Η Λιθουανία ήταν μια ευχαρίστηση!»
Keywords
Τυχαία Θέματα