Συγνώμη... με παρέσυρε το VAR (video)

Ο διαιτητής Σερντάρ Γκιοζούμπουγιουκ ήταν από τους πρωταγωνιστές της 15ης αγωνιστικής στην Ολλανδία. Παρασύρθηκε από το VAR και άλλαξε την απόφασή του στον αγώνα Φένλο - Χρόνινχεν, δηλώνοντας την επόμενη ημέρα, μετανιωμένος!

Στο 40ο λεπτό του αγώνα Φένλο - Χρόνινχεν, ο διαιτητής Γκιοζούμπουγιουκ, απέβαλλε τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό των γηπεδούχων Γέρολντ Προμές για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Ιάπωνα μέσο-επιθετικό Ντοάν! Ο υπεύθυνος του Video Assistant Referree Ζίμεν Μούλντερ κάλεσε τον διαιτητή να δει εκ νέου
την φάση! Αποτέλεσμα ο Γκιοζούμπουγιουκ άλλαξε την απόφασή του και παρατήρησε μόνο με κίτρινη κάρτα τον αρχηγό Προμές!

Μια ημέρα μετά το συμβάν ο Γκιοζούμπουγιουκ ζήτησε συγνώμη και δήλωσε πως έκανε λάθος που άλλαξε την απόφασή του. Δήλωσε επίσης πως ο υπεύθυνος του VAR δεν έπρεπε να τον καλέσει να δει την φάση γιατί ήταν ξεκάθαρο πως είχε πάρει την σωστή απόφαση.

"Δεν είχα το σθένος να κρατήσω την απόφασή μου και νιώθω άσχημα. Ήμουν καλά με την κόκκινη κάρτα στην αρχή. Άρχισα να αμφιβάλλω μόλις μου ζητήθηκε από τον υπεύθυνο του VAR να δω ξανά την φάση. Είναι μια πλευρά του VAR που πρέπει να σκεφτούμε γιατί δεν θεωρώ ότι βοηθάει! Ο υπεύθυνος του VAR πρέπει να επεμβαίνει όταν κάτι δεν είναι σωστό και εδώ η απόφαση μου ήταν η σωστή." Δήλωσε ο Γκιοζούμπουγιουκ! Στο Video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την επίμαχη φάση!
Keywords
Τυχαία Θέματα