Συμφωνία Παναθηναϊκού - ΟΑΚΑ για τις οφειλές

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Σταδίου για το θέμα των οφειλών του Τριφυλλιού από την προηγούμενη χρήση του ΟΑΚΑ. Σε συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα μεταξύ του Βασίλη Κωνσταντίνου και του προέδρου του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Αριστείδη Κουρή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν
για τη καταβολή του χρέους των Πράσινων (ξεπερνάει το 1 εκ. ευρώ).

Μάλιστα η διοίκηση του ΟΑΚΑ τόνισε στον Βασίλη Κωνσταντίνου ότι είναι πρόθυμη να διευκολύνει το σύλλογο στο θέμα του διακανονισμού και θα υπάρξει νέα επικοινωνία, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι δόσεις που θα πληρώσει ο Παναθηναϊκός στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Παράλληλα οι Πράσινοι συμφώνησαν με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου και για το θέμα της δεύτερης έδρας και τις επόμενες ημέρες θα ανταλλαχθούν τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε το Τριφύλλι να δηλώσει το ΟΑΚΑ στο φάκελο που θα υποβάλλει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε μια πρώτη κουβέντα με τον Αριστείδη Κουρή και για το ενδεχόμενο μετακόμισης του Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή την περίπτωση, το ετήσιο κόστος για τους Πράσινους δεν θα ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ελλειμένη απόφαση από τη διοίκηση του συλλόγου και όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη. Άλλωστε επιθυμία των Πράσινων είναι η παραμονή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο και θα γίνει προσπάθεια, ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα