Συγγραφικό καταφύγιο και μουσείο θα γίνει σπίτι του Stephen King

Θα θέλατε να γράψετε στο σπίτι του King;

Συγγραφείς που εμπνεύστηκαν από τα έργα του Stephen King, αλλά και όσοι αναζητούν λίγη ακόμα, θα έχουν την ευκαιρία να κλέψουν λίγη απλά πηγαίνοντας στο Maine.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, η πόλη Bangor δέχτηκε το αίτημα του King, κατά το οποίο ζητά να διαμορφώσει το σπίτι του σε ένα μη κερδοσκοπικό καταφύγιο, το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί έως και πέντε συγγραφείς την φορά. Στο σπίτι θα περιλαμβάνονται και τα αρχεία του συγγραφέα, τα οποία θα μπορούν να επισκεφτούν

οι fans κατόπιν ραντεβού.

Ο King είναι πολύ γνωστός στην πόλη, καθώς έχει δωρίσει εκατομμύρια δολάρια για διάφορους σκοπούς της κοινωνίας. Το εν λόγω σπίτι έχει μείνει ακατοίκητο τον τελευταίο καιρό, καθώς ο King και η σύζυγός του, Tabitha, κινούνται ανάμεσα στην Florida και την Oxford County του Maine. Σημαντικό να σημειώσουμε πως αν και τα τελευταία χρόνια μιλάμε κυρίως για σινεμά και τηλεόραση, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι ο Stephen King είναι κατά κύριο λόγο συγγραφέας βιβλίων, τα οποία εμπνέουν εδώ και δεκαετίες διάφορες μεταφορές σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Μάλιστα έχει γράψει πάνω από 200 βιβλία/διηγήματα, έχει πουλήσει πάνω από 350 εκατομμύρια παγκοσμίως κι έχει βραβευτεί με αρκετά συγγραφικά βραβεία όπως τα Bram Stoker, Nebula, Φαντασίας, κ.α.

Οι 10+1 αξέχαστες ταινίες του Stephen King

Σε σχετικά νέα, γύρω από το όνομα του King, το sequel της "Λάμψης", "Doctor Sleep", αποκάλυψε την διάρκειά του, το τηλεοπτικό "The Stand" γέμισε και άλλο το cast του, η Julianne Moore βρήκε στον νεκρό της σύζυγο στο πρόσωπο του Clive Owen για την σειρά "Lisey's Story" και το "It: Chapter Two" αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το μεγαλύτερο cameo του.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΟι 10+1 αξέχαστες ταινίες του Stephen KingΤο "The Stand" του Stephen King έρχεται στο CBS All AccessΟ Stephen King μιλάει για την κινηματογραφική μεταφορά του "The Dark Tower"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα