Συνομιλία σοκ της 12χρονης με τον Μίχο: Δεν πιστεύω να έχεις κάνει στη μάνα μου τα ίδια με μένα

Μια ανατριχιαστική συνομιλία του 53χρονου παιδοβιαστή και μαστροπού του Κολωνού με το 12χρονο κορίτσι ήρθε στη δημοσιότητα, με την ανήλικη να ρωτά τον Ηλία Μίχο εάν έχει κάνει και στη μητέρα της αυτά που έκανε στην ίδια.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η τηλεοπτική εκπομπή του MEGA “LiveNews” πρόκειται για συνομιλία του 53χρονου προφυλακισμένου και της 12χρονης, όπου γίνεται αναφορά στη μητέρα του κοριτσιού.

12χρονη: Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά

που έκανες και σε μένα

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η παρακάτω συνομιλία, της 12χρονης με τον παιδοβιαστή και μαστροπό Ηλία Μίχο.

53χρονος: Ήρθε η μάνα σου από εδώ να καθαρίσει, αλλά είχα κανονίσει με τη Μαρία. Πήρε το μεροκάματο. Περάσαμε καλά.

12χρονη: Δεν πιστεύω να έχεις κάνει και στη μάνα μου αυτά που έκανες και σε μένα

53χρονος: – Λες μ@λ@κ…

Θεία 12χρονης: Με αυτά που είδα στα κινητά ανατρίχιασα

“Με αυτά που αντίκρισα σοκαρίστηκα. Είδα ότι συνομιλούσε με έναν ‘‘Ηλία Μίχο, ο οποίος της έλεγε αισχρά πράγματα, ενώ στη μεταξύ τους συνομιλία υπήρχαν και γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της ανιψιάς μου” αναφέρει η θεία της 12χρονης που βιάστηκε και εκπορνεύτηκε στον Κολωνό. Ήταν ακριβώς αυτή η παρατηρητικότητα της θείας (αδελφής του πατέρα της ανήλικης) που ξετύλιξε το κουβάρι της φρικώδους υπόθεσης.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ”, αν την Παρασκευή 2 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια των κοινών τους διακοπών στη Λευκάδα, η 45χρονη θεία του ανήλικου θύματος δεν προβληματιζόταν από το γεγονός ότι η 12χρονη ήταν διαρκώς απασχολημένη κρατώντας δύο κινητά στα χέρια, όλα θα ήταν ακόμα στο σκοτάδι. Τίποτε, πιθανότατα, δεν θα είχε γίνει εάν η συγκεκριμένη γυναίκα δεν αποφάσιζε να τραβήξει τα κινητά από τα χέρια του ανήλικου κοριτσιού και δεν την έπειθε, μετά από δύο ώρες, να τα ξεκλειδώσει.

“…Με αυτό που αντίκρισα σοκαρίστηκα. Είδα ότι συνομιλούσε με έναν ‘‘Ηλία Μίχο’, ο οποίος της έλεγε αισχρά πράγματα, ενώ στη μεταξύ τους συνομιλία υπήρχαν και γυμνά βίντεο και φωτογραφίες της ανιψιάς μου…”, κατέθεσε επισημαίνοντας ότι αμέσως επικοινώνησε με το “Χαμόγελο του Παιδιού” αλλά και τους γονείς της 12χρονης, εξαναγκάζοντάς τους ουσιαστικά την επόμενη ημέρα να καταγγείλουν τον Γολγοθά της κόρης τους στις αστυνομικές Αρχές.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα