Σύστημα 4-5-6 με ζητούμενα από τον Καθηγητή

Μπαρμπαδάκια καλημέρα

Με αγώνες του champions league ασχολήθηκε από νωρίς το πρωί η ερευνητική ομάδα του Καθηγητή, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο της οδού Αχαρνών.

Στη συζήτηση πήραν μέρος άνθρωποι της τέχνης, των γραμμάτων, του στοιχήματος και του πολιτισμού, οι οποίοι νωρίτερα ανέλυσαν τους περισσότερους αγώνες του προγράμματος με τη μέθοδο ” Τιρμπουσόν “.

Από τις συζητήσεις των επιστημόνων, προέκυψε ταύτιση απόψεων σχετικά με την τακτική που

πρέπει να ακολουθηθεί.

Οι περισσότεροι ζήτησαν επίμονα από τον Προφεσόρ να επιμείνει σε σύστημα με ζητούμενα, καθώς βλέπουν ότι η μέρα δεν ευνοεί τα φαβορί.

Με την εκτίμηση τους συμφώνησε και ο Καθηγητής ο οποίος ταυτόχρονα ζήτησε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ώστε οι προβλέψεις να δοθούν στην ώρα τους στα ΜΜΕ.

Όλες οι προτάσεις στάλθηκαν για επεξεργασία στο κέντρο ψηφιακών ερευνών του δήμου Νέας Χαράδρας, ενώ αργότερα πέρασαν εξονυχιστικούς ελέγχους και από επεξεργαστή διαστημικών δεδομένων, υπό την επίβλεψη του διακεκριμένου αστροφυσικού Γκέρχαρντ Φον Τζούμπερτ, ο οποίος τυγχάνει να είναι και προσωπικός φίλος του Αξεπέραστου από την δεκαετία του 80΄.

Στις 11.22 η διαδικασία αξιολόγησης ολοκληρώθηκε και αμέσως μετά οι τελικές επιλογές τοιχοκολλήθηκαν σε κολώνες υψηλής τάσης της ΔΕΗ, σε Πέραμα, Νέα Λιόσια, Άνω Πατήσια, Μπραχάμι, Γλυφάδα και Σούρμενα, ώστε να έχουν πρόσβαση στα προγνωστικά ακόμα και εκείνοι που δεν διαθέτουν ίντερνετ.

Επίσης στάλθηκαν με φαξ στα περισσότερα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και σε ορισμένους εξωπλαντήτες, ώστε να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια και οι εξωγήινοι φίλοι του στοιχήματος.

Πιο αναλυτικά οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη έχουν ως εξής :

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕ 4 – 5 – 6

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ; UNDER 3.5

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΑΧΤΑΡ : OVER 3.5

ΛΕΙΨΙΑ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ : GOAL-GOAL ΚΑΙ ΟVER 2,5

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ : ΟVER 3,5

ΣΠΟΡΤΙΓΚ ΛΙΣ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ : OVER 2,5

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΓΙΑΞ : 1

Ζητάμε 4αδες, 5αδες και 6αδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα