Τα Halloween Skins, Back Bling και Gliders του Fortnite διέρρευσαν

Τι θα μας φέρει ο Νοέμβριος;

Σε μια σειρά από tweet, οι γνωστοί Fortnite leakers @TwoEpicBuddies και @FNBRLeaks αποκάλυψαν τα Halloween-themed skins, back blings, gliders, pickaxes, και emotes αρκετά πριν την κυκλοφορία τους.

Τα epic skins ονομάζονται Straw Ops (γυναικείο) και Hay

Man (ανδρικό). Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να κάνουν λίγο πιο τρομακτική την εμφάνισή τους με τα Bird Hovel και Hay Nest back blings, τα Dark Glyph και Field Wrath gliders, αλλά και τα Harvester και Thunder Crash pickaxes, και το T-Pose emote. Το T-Pose λέγεται πως είναι ένα από τα infinite emotes, όπως το Jubilation, και φαίνεται να δημιουργήθηκε για να μπορούν οι παίκτες να καταφέρουν με τα καινούρια skins την εμφάνιση ενός σκιάχτρου.

Η Epic Games δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το περιεχόμενο του Halloween update. Ανακοίνωσαν βέβαια το patch 6.01 σήμερα, που περιέχει μεταξύ άλλων την Chiller trap αλλά καμία αναφορά για το Halloween.

Ταυτόχρονα, το ιπτάμενο νησί είναι εν κινήσει χάρη στον γνωστό μας κύβο, και τα Shadow Stones της Season 6 έχουν απενεργοποιηθεί λόγω ενός glitch που τα έκαναν αρκετά πιο δυνατά απ' όσο θα έπρεπε.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN GreeceTo ιπτάμενο νησί και ο κύβος που μεγαλώνειΤα Shadow Stones στο Fortnite απενεργοποιήθηκανΑποκλειστικά Skins και V-Bucks με τα Fortnite Bundles της αγοράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα