Τελευταία προσπάθεια για τον Μυστακίδη

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει μια ακόμα προσπάθεια για την επιστροφή του Γιάννη Μυστακίδη στο έμψυχο δυναμικό του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» θέλουν να εξαντλήσουν τα περιθώρια που έχουν στο συγκεκριμένο θέμα, γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες
δεν είναι με το μέρος τους. Αν και ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο «τριφύλλι», προκειμένου να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι διατεθειμένος να τον αφήσει να αποχωρήσει άμεσα από το ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς δεν έχει διαθέσιμες λύσεις για την επιθετική γραμμή της ομάδας του.

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μυστακίδης θα πιέσει και αυτός από την πλευρά του, προκειμένου να ξεκαθαρίσει από την πλευρά του Ρουμάνου τεχνικού το αν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν. Αν τελικά ενημερωθεί πως δε συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λουτσέσκου για το ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδος, τότε θα ζητήσει να παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» από την πλευρά τους μπορούν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου να προχωρήσουν στην ανανέωση του δανεισμού του παίκτη, καθώς λήγει το χρονικό περιθώριο που έχουν να κάνουν μια τέτοια κίνηση, λόγω των περιορισμών που τους έχουν επιβληθεί λόγω της μη αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα