Τεν Χαχ: «Οι καλές εμφανίσεις του Σάντσο δεν με κάνουν να αλλάξω άποψη»

Οι σχέσεις μεταξύ του Έρικ Τεν Χαχ και του Τζέιντον Σάντσο συνεχίζουν να μην βρίσκονται στα καλύτερά τους. Ο Ολλανδός προπονητής νωρίτερα στη σεζόν είχε υποβιβάσει τον Άγγλο εξτρέμ στην Κ23 ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος. 

Ο Τεν Χαχ είχε δηλώσει επανειλημμένα πως περιμένει τη συγνώμη του Σάντσο, ώστε να τον συμπεριλάβει εκ νέου στα πλάνα του με την πρώτη ομάδα, όμως αυτή δεν ήρθε ποτέ και έτσι τον Γενάρη ο τελευταίος αποχώρησε ως δανεικός με προορισμό την παλιά του ομάδα,

Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου θα έψαχνε ένα restart στην καριέρα του. 

Εκεί ο Σάντσο φαίνεται να ανακτά τη χαμένη του φόρμα και αποτελεί πλέον σημαντικό κομμάτι της πορείας των «κιτρινόμαυρων» μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Champions League

Ο Τεν Χαχ σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολιάσε αυτήν την αγωνιστική άνοδο του πρώην ποδοσφαιριστή του, η οποία βέβαια δεν έδειξε να τον συγκινεί ιδιαίτερα. 

«Οι εμφανίσεις του Σάντσο δεν με έκαναν να αλλάξω γνώμη. Ξέρουμε ότι ο Τζέιντον είναι ένας φανταστικός παίκτης και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε «Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Είχε σημαντική επιρροή στην μεγάλη νίκη της Ντόρτμουντ. Πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση». 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τεν Χαχ, Σάντσο,ten chach, santso