«Θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Πολιτάνο η Ίντερ»

Ο μάνατζερ του Ματέο Πολιτάνο, ανέφερε σε συνέντευξη του, ότι η Ίντερ θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη από την Σασουόλο αυτό το καλοκαίρι.
Η Ίντερ κατέβαλλε 5 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Πολιτάνο δανεικό, με το δικαίωμα να τον αποκτήσει οριστικά στο τέλος της σεζόν, αντί 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός, τα πάει πολύ καλά με την ομάδα του Μιλάνου, με πέντε γκολ
και έξι ασίστ σε 38 εμφανίσεις.

«Και οι δύο πλευρές, ο Πολιτάνο και η Ίντερ, ήθελαν να συνεργαστούν», δήλωσε ο ατζέντης του παίκτη, Ντάβιντε Λίπι στο Radio Sportiva.
«Ο Mατέο διανύει μία πολύ καλή σεζόν, κάτι που το περιμέναμε. Η Ίντερ ήταν ένα μεγάλο άλμα, είναι αλήθεια, αλλά επένδυσε στον παίκτη γιατί ήξερε τι μπορεί να προσφέρει.

Έπρεπε να προσαρμοστεί στο υψηλό επίπεδο και την πίεση μιας μεγάλης ομάδας τόσο γρήγορα, να παίξει και στο Champions League και λειτούργησε θετικά σε αυτή την πρόκληση. Ξέραμε την ποιότητα που έχει. Ήμουν πεπεισμένος γι΄αυτό, διαφορετικά δεν θα είχα εργαστεί για να τον πάω στο Μιλάνο.

Νομίζω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να βελτιωθεί ακόμη. Δεν νομίζω ότι η Ίντερ θα χάσει την ευκαιρία να τον αγοράσει. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, καθώς η σεζόν είναι μεγάλη, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα με την επιλογή της Ίντερ για αγορά, δεδομένης της εκτίμησης που έχει το κλαμπ στον παίκτη».
Keywords
Τυχαία Θέματα