Θα φύγει μόνο με τη ρήτρα αποδέσμευσης

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ εμφανίζεται κατηγορηματική σχετικά με το μέλλον του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας, μετά το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, να τον προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος ξεκαθαρίζουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και πως θα αποχωρήσει από αυτόν, μόνο αν η ομάδα
της Λισσαβόνας καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία είναι επτά εκατομμύρια ευρώ. Οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά πιστεύουν στον Πορτογάλο τεχνικό, παρά την εικόνα της ομάδας από την αρχή της σεζόν και θεωρούν πως σύντομα, οι “ασπρόμαυροι” θα βελτιωθούν.

Ο πορτογαλικός Τύπος τονίζει στα δημοσιεύματά του, πως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας δεν έχει καταθέσει επισήμως πρόταση στον ΠΑΟΚ, όμως σκοπεύει να προσφέρει ένα ποσό για την αποδέσμευση του Φερέιρα και τον Μίσιτς, ως έμψυχο αντάλλαγμα, για να καλύψει τη διαφορά μέχρι τα επτά εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος δε φαίνονται διατεθειμένοι να δεχτούν μια τέτοια πρόταση, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα