Θα προφυλάξει τον Πασχαλάκη ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προφυλάξει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, προκειμένου να τον έχει «ετοιμοπόλεμο» στον αγώνα με την ΜΠΑΤΕ την ερχόμενη Πέμπτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Ροντρίγκο Ρέι στη θέση του Έλληνα τερματοφύλακα, στο ματς με τους «βυσσινί», καθώς ο Πασχλάκης δεν είναι απολύτως έτοιμος. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στο
ματς του «Δικέφαλου» του Βορρά με τη Λαμία για το πρωτάθλημα και την Παρασκευή δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Από εκεί και πέρα, η κατάσταση του Δημήτρη Πέλκα δεν εμπνέει ανησυχία και ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τον αγώνα με τους «βυσσινί». Από εκεί και πέρα, ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, προκειμένου να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες, εν όψει του αγώνα με την ΜΠΑΤΕ. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με τον Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ.
Keywords
Τυχαία Θέματα