Θέλει Μπουζούκη η Μπενφίκα

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr από την Πορτογαλία, ο Γιάννης Μπουζούκης είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα, η οποία θέλει να κάνει δικό της το “αστεράκι” του Τριφυλλιού. Μάλιστα οι “Αετοί” της Λισσαβώνας φέρεται να έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα του Παναθηναϊκού για το νεαρό μεσοεπιθετικό, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις των Πράσινων και κυρίως την τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή.

Η Μπενφίκα
παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό την εξέλιξη του Μπουζούκη, έχει πειστεί για το ταλέντο και τις δυνατότητες εξέλιξης που έχει ο Πρεβεζάνος χαφ και πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Παναθηναϊκό ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ, καθώς και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Οι ίδιες πληροφορίες από την Ιβηρική Χερσόνησο υποστηρίζουν πως ο Παναθηναϊκός έχει τιμή εκκίνησης για την παραχώρηση του Μπουζούκη ένα ποσό που ξεπερνά τα 4 εκ. ευρώ, ενώ η Μπενφίκα προτίθεται να προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα για τον παίκτη. Πάντως ο Βούκοτιτς δεν είναι μέσα σε αυτά, αφού οι Πορτογάλοι πιστεύουν στο ταλέντο του Μαυροβούνιου κεντρικού χαφ και συζητούν - υπό προϋποθέσεις - μονάχα το δανεισμό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα