Θετική για την πώληση του Σα η Πόρτο

Η διοίκηση της Πόρτο είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρηση του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό, αρκεί να καλύψουν οι Πειραιώτες τη ρήτρα που προβλέπει ο δανεισμός του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της πορτογαλικής ομάδας δεν υπολογίζουν τον 24χρονο τερματοφύλακα και προτιμούν να τον παραχωρήσουν άμεσα, παρά να του δώσουν μια ακόμα ευκαιρία. Οι καλές εμφανίσεις του Σα, κυρίως στο Europa League,
φαίνεται πως έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων, όμως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, εφόσον ενεργοποιήσει τη ρήτρα των δυο εκατομμυρίων ευρώ, που προβλέπει η καλοκαιρινή του συμφωνία με τους “δράκους” του Οπόρτο.

Από την πλευρά του ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρολεύκους”, από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτινς, τον υπολογίζει για το βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις των Πορτογάλων και αν δεν τα καταφέρει, τότε θα ενεργοποιήσει την οψιόν για την αγορά του παίκτη, θεωρώντας πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μπορέσει να εισπράξει τα διπλάσια χρήματα για την παραχώρησή του.
Keywords
Τυχαία Θέματα