Τι ακριβώς είναι το Launch Bay του Anthem;

Θα μας απαντήσει ο producer.

Το Launch Bay στο επερχόμενο παιχνίδι της BioWare, που ακούει στο όνομα Anthem, θα είναι ένα multiplayer social hub το οποίο θα χωράει μέχρι 16 παίκτες.

Τα παραπάνω μας τα επιβεβαίωσε ο ίδιος ο παραγωγός του παιχνιδιού, Mike Gamble, μέσω pcgamer. Έτσι λοιπόν μπορείτε να βρείτε άλλους παίκτες και να προετοιμαστείτε μαζί για τις αποστολές σας.

Μοναδικός περιορισμός: ο

αριθμός των ατόμων που μπορούν να μπουν σε κάθε hub. Αυτός λοιπόν ανέρχεται στους 16, ένα νούμερο που δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα μικρό. Ο Gamble φρόντισε να κάνει την ανακοίνωση μέσω Twitter δίνοντας μας μάλιστα και μια μικρή δόση από το Launch Bay.

After a mission, you can head back to Tarsis and catch up with some of the amazing characters we've created for you...OR...head back to the brand new Launch Bay, hang out with your friends, use the forge, reload and grab a new contract. Yeah, we listened to you... details soon! pic.twitter.com/m5sp96IpDh

— Michael Gamble (@GambleMike) January 23, 2019

Το Launch Bay δεν θα είναι ωστόσο διαθέσιμο στο demo, το οποίο μάλιστα αναμένεται να έχει αρκετές διαφορές με το main game.

Το Anthem θα είναι κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου για PC, Xbox One και PlayStation 4.

IGN Greece Σε τι διαφέρει το demo του Anthem από το κανονικό παιχνίδι Όλες οι δραστηριότητες στο Anthem θα έχουν Matchmaking Μέλη του Order of Canada έγιναν οι ιδρυτές της BioWare

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα