Τη Δευτέρα 02/10 λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Europe Youth τουρνουά του Λουτρακίου

Το όπεν του Λουτρακίου Κορινθίας, που εντάσσεται στα Europe Youth Series 2023 της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (ETTU), έχει οριστεί για το 5νθήμερο 25 με 29 Οκτωβρίουκαι περιμένει αθλητές και αθλήτριες έως 13 κι έως 15 ετών από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Οι ρυθμοί στην προετοιμασία ανεβαίνουν για την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τη μεγάλη αθλητική εγκατάσταση του Sport Camp, η οποία θα διαθέσει δύο αγωνιστικές αίθουσες και το προπονητήριο. Την ίδια

ώρα, με σκοπό να επιτευχθεί υψηλότερος αριθμός συμμετοχών αποφασίστηκε η παράταση στις σχετικές δηλώσεις. Οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό μπορούν να δηλώνονται μέχρι την προσεχή Δευτέρα 02/10 στο online entry system της ΕTTU στη διεύθυνση https://www.ttm.co.at/onlineentries/users/login. Το τουρνουά περιλαμβάνει το ομαδικό με μικτές ομάδες και το απλό και το διπλό σε αγόρια και κορίτσια.

Θυμίζουμε ότι η προκήρυξη βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ETTU (στο λινκ https://www.ettu.org/en/events/europe-youth-series/greece-open/). Εκεί δεν έχει περαστεί η νέα ημερομηνία, μέχρι την οποία θα είναι ανοιχτό το σύστημα δηλώσεων, αλλά βέβαια η αρμόδια αρχή έχει εγκρίνει τη new entry deadline κι έχει ειδοποιήσει άμεσα την Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Επιπλέον, με εσωτερική διαδικασία έχει ενημερώσει σχετικά όλες τις εθνικές ομοσπονδίες-μέλη της. Θυμίζουμε ότι η αρχική προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής έληγε τη Δευτέρα 25/09.

Μένουμε στο πνεύμα των τουρνουά μικρών ηλικιών και παραθέτουμε δύο νεότερα για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ελλάδας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, 30/09 και 01/10, διεξάγεται το όπεν της Πεύκης, που θα είναι και το εναρκτήριο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας έχει αναρτηθεί το πρόγραμμα των αγώνων (https://shorturl.at/kCN15). Επίσης στο σάιτ httf.gr και την ενότητα των ανακοινώσεων βρίσκεται η προκήρυξη για το 2ο αναπτυξιακό της φετινής σειράς, αυτό του Βόλου, που έχει προγραμματιστεί για το διήμερο 21 και 22/10 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας (https://shorturl.at/bdrAJ).

Keywords
Τυχαία Θέματα