Την τρίαινα του μας δείχνει ο Aquaman στο τελικό trailer της ταινίας

Πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου.

Ένα τελευταίο trailer μας επιφύλασσε η επερχόμενη ταινία "Aquaman" και είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση του Arthur και τη δύναμη που κατέχει η τρίαινά του.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής: Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη James Wan έρχεται η γεμάτη περιπέτεια ταινία που διαδραματίζεται στον καταπληκτικό

υποθαλάσσιο κόσμο των Επτά Θαλασσών. Η ταινία εξιστορεί την καταγωγή του Arthur Curry και τον πηγαίνει σε ένα ταξίδι που όχι μόνο θα τον κάνει να ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά θα τον αναγκάσει να δει κατά πόσο είναι άξιος του πεπρωμένου του, κατά πόσο είναι άξιος να γίνει βασιλιάς.

Δείτε το trailer παρακάτω:

Ο χαρακτήρας είναι δημιούργημα των Paul Norris και Mort Weisinger. Ο James Wan σκηνοθέτησε το σενάριο των David Leslie Johnson-McGoldrick και Will Beall. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Peter Safran και Rob Cowan, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns και Walter Hamada.

Το cast αποτελείται από τους Jason Momoa ως Aquaman/Arthur Curry, Nicole Kidman ως Queen Atlanna και Amber Heard ως Mera, Willem Dafoe ως Vulko, Patrick Wilson ως King Orm, Dolph Lundgren ως Nereus και Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta.

Στην ταινία δεν θα δούμε κάποιον άλλον χαρακτήρα από το "Justice League", αλλά θα δούμε μεταλλικούς καρχαρίες. Ρίξτε μια ματιά στις αφίσες των χαρακτήρων και διαβάστε για το prequel μυθιστόρημα που θα συνοδεύει την ταινία.

Το "Aquaman" θα... "αναδυθεί από τα βάθη της θάλασσας" και θα κάνει την εμφάνισή του στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου με διάρκεια 2 ώρες και 23 λεπτά. Με βάση τα λεγόμενα κάποιων τυχερών που την είδαν σε ειδική προβολή, η ταινία περιέχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους, οπότε καλό είναι να μην φύγετε τρέχοντας από την αίθουσα του κινηματογράφου.

Πηγή άρθρου: Collider

IGN GreeceΣκηνή μετά τους τίτλους τέλους θα έχει το "Aquaman"Ετοιμοπόλεμοι οι χαρακτήρες του "Aquaman" στις νέες τους αφίσεςΗ παλίρροια έφερε νέα αφίσα για το "Aquaman"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα