Της φυλακής τα σίδερα δεν είναι για τον Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπασε τα κοντέρ! Αποδέχτηκε και πλήρωσε πρόστιμο 19 εκατομμυρίων Ευρώ στις Ισπανικές αρχές για φοροδιαφυγή από το 2011 ως το 2014. Το μεγαλύτερο στις μέχρι τώρα έρευνες από τις Ισπανικές αρχές.

Παράλληλα ο Πορτογάλος αστέρας της Γιουβάντους δήλωσε ένοχος και αποδέχτηκε την ποινή φυλάκισης 23 μηνών αλλά δεν θα την εκτίσει ποτέ κάτι που ισχύει για όλες τις ποινές κάτω από δύο χρόνια στην Ισπανία για φοροδιαφυγή.

Δεν είναι φυσικά ο πρώτος διδάξας! Πολλά μεγάλα ονόματα έχουν μπλεξίματα με την Ισπανική δικαιοσύνη για φοροδιαφυγή. Παίκτες, προπονητές
ακόμη και ατζέντηδες όπως ο Ζόρζε Μέντες.

Κοινό χαρακτηριστικό όλων... οι εταιρείες στο εξωτερικό όπου δεχόντουσαν αμοιβές για - κυρίως - διαφημιστικούς λόγους. Η Ισπανική δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει εκστρατεία εδώ και μια πενταετία με θαυμαστά αποτελέσματα και αρκετά έσοδα για το δημόσιο!

Ας θυμηθούμε πέντε περιπτώσεις που προηγήθηκαν του CR7 και ακόμη μια... ενδιαφέρουσα που δεν έχει τελεσιδικήσει!

ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ... Φυλάκιση 21 μηνών... 2,5 εκ. πρόστιμο...

ΡΑΔΑΜΕΛ ΦΑΛΚΑΟ... Φυλάκιση 16 μηνών... 9 εκ. πρόστιμο...

ΑΛΕΞΙΣ ΣΑΝΤΣΕΣ... Φυλάκιση 16 μηνών... 1 εκ. πρόστιμο...

ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ... Φυλάκιση 12 μηνών... 1,9 εκ. πρόστιμο...

ΧΑΒΙΕΡ ΜΑΤΣΕΡΑΝΟ... Φυλάκιση 12 μηνών... 1,5 εκ. πρόστιμο...

Bonus... Η ΣΑΚΙΡΑ...

Γιατί είναι η Σακίρα... η οποία πάντως μαζί με τον σύζυγό της Ζεράρ Πικέ κατηγορούνται για φοροδιαφυγή ύψους 14 εκατομμυρίων Ευρώ από το 2012 ως το 2014 για λεφτά που εισέπραξαν σε εταιρεία στις Μπαχάμες! Η υπόθεσή τους ακόμα δεν έχει δει τις αίθουσες των δικαστηρίων!
Keywords
Τυχαία Θέματα