Τίτλοι τέλους θα πέσουν μετά την 4η σεζόν για το "Attack on Titan"

Ετοιμαστείτε...

Λίγο μετά την λήψη της τρίτης σεζόν του "Attack on Titan" στην Ιαπωνία, μάθαμε ότι η σειρά θα ρίξει του τίτλους τέλους της με την τέταρτη σεζόν.

Σύμφωνα με το CrunchyRoll, η τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο ιαπωνικό κανάλι NHK Entertainment το φθινόπωρο του 2020. Το teaser trailer που ακολουθεί μας προετοιμάζει για έναν σημαντικό χαρακτήρα που εμφανίζεται πίσω από ένα κελί φυλακής.

Δείτε το παρακάτω:

Η τρίτη σεζόν είχε χωριστεί σε δύο μέρη, το πρώτο έκανε πρεμιέρα το

φθινόπωρο του 2018 και το δεύτερο τον Απρίλιο που μας πέρασε.

Ο δημιουργός του manga, Hajime Isayama, φαίνεται πως δήλωσε ότι η σειρά θα τελειώσει "σε ένα με δύο χρόνια". Το manga και anime με τίτλο "Attack on Titan"("Shingeki no Kyojin" ο ιαπωνικός τίτλος) δημιούργησε ο Isayama, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Για την αρχική του μικρή εκδοχή του "Attack on Titan" τιμήθηκε, το 2006, με το βραβείο "Εξαιρετικής Εργασίας" ("Fine Work"). Το 2009, η σειρά άρχισε να εκδίδεται στο Bessatsu Shōnen Magazine του εκδοτικού οίκου Kodansha.

Η ιστορία περιπλέκεται γύρω από έναν φανταστικό κόσμο όπου μυστηριώδη πλάσματα, επονομαζόμενα ως Τιτάνες, τρώνε το ανθρώπινο γένος. Οι επιζήσαντες έχουν κλειστεί μέσα σε κολοσσιαία τείχη και αισθάνονται ασφαλείς, μέχρι που μία καταστροφική δύναμη έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση. Από τον τραγικό κόσμο του "AoT" προετοιμάζεται ένα καινούργιο project και συγκεκριμένα μία live-action μεταφορά με τον σκηνοθέτη Andy Muschietti να κρατάει τα ηνία.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.



IGN GreeceΜε αφίσα και teaser μας προετοιμάζει το "Attack on Titan" για τη σεζόν 3.5Το μεγάλο κενό μέχρι το επόμενο επεισόδιο του "Attack on Titan"Πολλή δράση και ταχύτητα στο νέο teaser του "Attack on Titan" για το Toonami

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα