Τιτλοποιείται η νέα ταινία "Rambo" και αποκτά νέα προσθήκη

Όλα δείχνουν ότι θα είναι η τελευταία του...

To "Rambo 5" αποκτά τον επίσημο τίτλο "Rambo 5: The Last Blood" και προσθέτει την ηθοποιό Paz Vega στο cast του.

Σύμφωνα με το SlashFilm, η ταινία ενδέχεται να είναι και η τελευταία του franchise, μιας και αυτό υποδεικνύει ο τίτλος. Να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη ταινία λεγόταν "First Blood".

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός από την ταινία "Spanglish" και τη σειρά του Netflix

"The OA", Paz Vega, προστέθηκε στο cast της ταινίας. Η Vega θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Sylvester Stallone ως Carmen Delgado, μια δημοσιογράφο της οποίας η μικρότερη αδερφή πέφτει θύμα απαγωγής από κάποιο Μεξικανικό καρτέλ.

H Paz Vega, o Emory Cohen και η Sharon Van Etten στην 1η σεζόν του "The OA".

Η σύνοψη της ταινίας είναι η εξής:

Όταν μια φίλη του Rambo, η Maria, τον ενημερώνει ότι η εγγονή της εξαφανίστηκε μετά από ένα πάρτι που έγινε στο Μεξικό, αυτός αποφασίζει να πάει να την βρει. Τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα βίαια όταν ο Rambo ξεσκεπάσει μια σπείρα trafficking. Ενώνει της δυνάμεις του με μια δημοσιογράφο της οποίας η μικρότερη αδερφή είχε την ίδια μοίρα και πρέπει να θέσει σε λειτουργία όλες του τις ικανότητες για να φέρει τα κορίτσια πίσω σώα και αβλαβή.

Ο Rambo πλέον ζει σε ένα ράντζο στην Αριζόνα και αυτό δικαιολογεί και την αμφίεση του στην πρώτη φωτογραφία της ταινίας. Τα σκηνοθετικά ηνία κρατά ο Adrian Grunberg του "Get the Gringo" και την παραγωγή ο Avi Lerner του franchise "The Expendables".

Το franchise του Rambo, πρωτοξεκίνησε το 1982 με το "First Blood", ενώ το 2008 είχαμε την τελευταία προσθήκη, όπου ο Stallone είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Όσον αφορά το εν λόγω sequel, οι συζητήσεις γύρω από μια πέμπτη ταινία Rambo είχαν έρθει πρώτη φορά στην επιφάνεια το 2009.

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε πως ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, θα εμφανιστεί στο sequel του "Creed", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Νοέμβριου στην Ελλάδα.

Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN Greece Ένας cowboy πήρε τη θέση του Rambo στην επόμενη ταινία του Rambo: Ο Sylvester Stallone ξαναβάζει την hardcore κορδέλα του για 5η φορά O Sylvester Stallone αποχαιρετά επίσημα τον ρόλο του Rambo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα