Το Dead Cells' Rise of the Giant DLC φέρνει καινούργιο περιεχόμενο και ένα έξτρα ending

Το DLC έρχεται μέσα στον μήνα.

Αυτό το δωρεάν update θα έρθει στις 28 Μαρτίου για PC και θα περιλαμβάνει μια εντελώς καινούργια περιοχή ονόματι Caverns με ένα καινούργιο boss στο τέλος. Επίσης θα φέρει 50 καινούργια outfits που θα μπορούν να βρεθούν σαν blueprints από εχθρούς, bosses, και σε συγκεκριμένες κρυμμένες περιοχές.

Η Motion Twin κυκλοφόρησε ένα νέο trailer που δείχνει

μερικές στιγμές από το νέο περιεχόμενο. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Το Rise of the Giant θα περιλαμβάνει ένα κρυμμένο επίπεδο με ένα boss όπου οι developers εξηγούν πως θα είναι για έμπειρους παίκτες και θα έχει ένα διαφορετικό ending. Το DLC θα φέρει επίσης 10 καινούργιους εχθρούς, 3 καινούργια skills, 10 καινούργια όπλα (όπως το Boi Axes, κάποιος έπαιζε πρόσφατα God of War), καινούργια αντικείμενα και mutations.

Το update θα φέρει επίσης αλλαγές όπως στο Custom Mode, Legendary Forge, ανεβάζει το HP των παικτών και άλλα πολλά. Μπορείτε να διαβάσετε για όλες τις αλλαγές στα επίσημα patchnotes.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΣε 6 phases θα κυκλοφορήσει το content του World of Warcraft ClassicΗ Valve απολύει 14 άτομα συμπεριλαμβανομένου του Richard GarfieldNi no Kuni II - The Tale of a Timeless Tome DLC Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα