Το Destiny 3 ίσως είναι ήδη στα σκαριά

Σύμφωνα με φήμες στο Reddit.

Σύμφωνα με το pcgamer, o γνωστός Destiny Leaker, ονόματι AnonTheNine, έσπειρε φήμες στο Reddit λέγοντας πως η Bungie έχει ξεκινήσει να δουλεύει πάνω στο Destiny 3. Το νέο παιχνίδι θα πάει τους Guardians στην Ευρώπη, το φεγγάρι του Δία, θα επικεντρωθεί περισσότερο στα RPG στοιχεία και θα είναι πιo "hardcore" από το προηγούμενο παιχνίδι.

Ο AnonTheNine ανέφερε πως: "Η ανάπτυξη ξεκινάει τώρα. Ο διευθυντής του Chris Barrett, ο Λουκ Σμιθ εξακολουθούν να

έχουν σημαντικό ρόλο". Λίγες μέρες αργότερα ανέβασε μια φωτογραφία της Ευρώπης με τις λέξεις "Can not wait".

Πραγματική φωτογραφία της Ευρώπης, ένα απο τα 63 φεγγάρια του Δία.

Οι Guardians στο Destiny 3 θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν Darkness, το αντίθετο του Light που είναι η πηγή των δυνάμεων των Guardians στα δύο πρώτα παιχνίδια και τουλάχιστον μερικοί ανοιχτοί χώροι στον κόσμο θα διαθέτουν PvPvE μάχες, σύμφωνα με τη διαρροή. Αλλά ο AnonTheNine διευκρίνισε ότι δεν θα είναι σαν τη Dark Zone στο The Division της Ubisoft, περιγράφοντάς την ως "είναι μάχη για την κατάκτηση μιας περιοχής, και το PvP είναι εκεί για κάποιο λόγο, όχι απλά για να ενοχλείς άλλους παίκτες".

Τέλος ο AnonTheNine ανέφερε πως το παιχνίδι θα προσπαθήσει να σπάσει τα casual δεσμά του και θα γίνει αρκετά πιο "hardcore", και αυτό ίσως απωθήσει άτομα που έπαιζαν έως τώρα για μια-δυο ώρες τη βδομάδα.

Ο AnonTheNine είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος leaker αλλά όλα αυτά δεν παύουν να είναι απλά φήμες. Ο χρόνος θα μας δείξει.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Destiny 2: Horde και Halloween χαρές στο Festival of the Lost Destiny 2: Επιστρέφει το Festival of the Lost Η Bungie κατοχυρώνει μυστηριώδες trademark

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα