Το Durr Burger του Fortnite εμφανίζεται στον πραγματικό κόσμο

Τι είδους μαγείας είναι αυτή;

Τα rift του Fortnite, που μεγαλώνουν όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα, φαίνεται πως απορρόφησαν αντικείμενα από το παιχνίδι και τα μετέφεραν σε τοποθεσίες του πραγματικού κόσμου. Ο φωτογράφος Sela Shiloni βρισκόταν στην έρημο κοντά στην Palmdale της Καλιφόρνια και έμεινε έκπληκτος που είδε ένα γιγαντιαίο cheeseburger με μάτια και τη γλώσσα έξω.

Ο Shiloni, ο οποίος δεν είναι gamer, δεν είχε καμία ιδέα για το τι έβλεπε και κάποιοι χρήστες του Twitter

τον κατηγορούσαν ακόμη και για photoshop. Αργότερα δημοσίευσε βίντεο από αυτό, ωστόσο, και οι fans στo Reddit το αναγνώρισαν ως το Durr Burger του Fortnite.

Σε ένα βίντεο, ο Shiloni απαθανάτισε μια επιγραφή, που ανέφερε: "Αυτός ο χώρος είναι ασταθής. Προσέξτε πιθανά αποτελέσματα". Ένα ξεχωριστό tweet του Shiloni δείχνει μια άλλη ένδειξη "Εάν μπορείτε να το διαβάσετε, είστε στην περιοχή της ανωμαλίας". Το βίντεο του Shiloni έδειξε επίσης εικόνες από αυτό που μοιάζει με αστυνομικό αυτοκίνητο της δεκαετίας του 1980 και μια σκηνή κοντά στο Durr Burger.

What.... is this... I’m in the middle of the desert why is this here??? pic.twitter.com/oTMiGc0Wno

— Sela Shiloni (@selashiloni) July 6, 2018

Περιέργως, διάφοροι fans ξεκίνησαν από τότε ένα ταξίδι για να βρουν οι ίδιοι το Durr Burger. Η esports ομάδας DooM Clan το βρήκαν και έλαβαν μάλιστα μια επαγγελματική κάρτα από έναν άγνωστο άνθρωπο. Από τη μία πλευρά η κάρτα γράφει "Agent # 3678", με τον αριθμό τηλεφώνου 712-380-4091 γραμμένο σε αυτό. Το IGN κάλεσε τον αριθμό και άκουσε μια παραμορφωμένη έκδοση του ηχητικού εφέ του Fornite, όταν ένα αντικείμενο απορροφάται σε ένα rift.

Ο χρήστης του Twitter A2K_Kilo έλαβε μία από τις επαγγελματικές κάρτες και έλαβε διάφορες φωτογραφίες από τον άνθρωπο που τις παρέδωσε. Προσδιόρισε επίσης την ακριβή τοποθεσία του Durr Burger ως 15160 E Ave S, Llano, CA 93544.

Όλα αυτά βέβαια κρύβονται κάτω από ένα πέπλο μυστηρίου, αλλά μερικοί οπαδοί εικάζουν ότι ένας χάρτης με θέμα την έρημο έρχεται στην Fortnite, ενδεχομένως παράλληλα με ένα skin που θα βασίζεται στην εμφάνιση του περίεργου άντρα.

To Durr Burger του Fortnite απορροφήθηκε από ένα rift την Πέμπτη, ενώ το season 5 του παιχνιδιού ξεκινά 12 Ιουλίου.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΤο Fortnite συνεχίζει να αποτελεί πρόβλημα στα σχολείαΤο Playground του Fortnite κλείνει στις 12 ΙουλίουTracks του Mario Kart χτίζονται στο Playground LTM του Fortnite

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα