Το "The Last Ship" σαλπάρει για το τελευταίο του ταξίδι

Δείτε το trailer της 5ης σεζόν, η οποία κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Το "The Last Ship" ξεκινάει το τελευταίο του ταξίδι στις 9 Σεπτεμβρίου και το IGN έχει αποκλειστικά το trailer της 5ης σεζόν, στο οποίο βλέπουμε τον Tom Chandler (Eric Dane) και το πρώην πλήρωμά του να ενώνονται για μια τελευταία αποστολή, με τις τύχες του κόσμου να βρίσκονται στα χέρια τους ακόμα μια φορά.

Μπορείτε να τσεκάρετε το trailer παρακάτω:

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της 5ης και τελευταίας σεζόν από το TNT:

"Αυτή

τη σεζόν, όπου ο κόσμος τελικά ανακάμπτει από τον θανατηφόρο ιό που κατέστρεψε μεγάλο μέρος του πληθυσμού, η παγκόσμια πολιτική αναταραχή παραμένει στα ύψη. Ο Tom Chandler (Dane) έχει αποσυρθεί και το πρώην πλήρωμά του έχει διασκορπιστεί, και πολλοί έχουν ανεβεί στις τάξεις του Ναυτικού. Η Sasha Cooper (Bridget Regan), ο υπολοχαγός Danny Green (Travis Van Winkle), ο SBS WO-N Wolf Taylor (Bren Foster) και ο λοχίας Azima Kandie (Jodie Turner Smith) βρίσκονται σε μυστική αποστολή στον Παναμά. Όταν κατηγορούνται άδικα για μια επίθεση ενάντια του προέδρου του Παναμά, οι συνέπειες για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι δύσκολες. Το Nathan James πρέπει να αγωνιστεί για να αποτρέψει την εισβολή της Λατινικής Αμερικής - και τον επόμενο παγκόσμιο πόλεμο."

Το "The Last Ship" κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου στο TNT.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΜόνο υλικό κατάλληλο για ανηλίκους θα έχει η νέα πλατφόρμα της DisneyΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα ΒαγιάννηΑνακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα